Smrt nás spojí: Na Netflix dorazila 3. a závěrečná řada bláznivé krimi komedie

Smrt nás spojí: Na Netflix dorazila 3. a závěrečná řada bláznivé krimi komedie | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 6 obrázků
Kvůli vážné nemoci ústřední herečky 3. řada zábavné eskapády dvou nečekaných kamarádek seriál uzavře.

Česká republika si dnes slaví výročí změny režimu. Pokud si na historické bilancování moc nepotrpíte a přesto máte volno, pak pro vás možná Netflix má skvělý způsob, jak si den zpříjemnit. Je tady třetí řada seriálu Smrt nás spojí (Dead to Me).

Kriminální komedie začala v roce 2019 a nabídla velice dobrou zábavu. Dvě ústřední hrdinky Jen a Judy nemohly být rozdílnější. Judy je extrémně optimistická a naivní. Jen je naopak racionální, rázná ženská, co se s ničím moc nemaže. Osud je svedl dohromady poté, co Jen přišla o manžela. Pokud jste sledovali dosavadní epizody (jestli ne, tak jste docela kaskadéři, když si čtete příspěvek o 3. řadě), tak víte, že Judy je za smrt manžela zodpovědná. Manžel nicméně nebyl zrovna lidumil a z obou žen se navzdory šílenému způsobu seznámení nakonec staly dobré přítelkyně.

S postupem času se zaplétaly do dalších a dalších malérů, až na konci druhé řady události vyvrcholily, když policie našla tělo a dámy po nehodě s exmanželovým dvojčetem skončily v nemocnici. Kromě skvěle vystavěných tragikomických scénářů se seriál mohl pochlubit především Christinou Applegate, Lindou Cardellini a Jamesem Marsdenem v hlavních rolích.

Ve třetí řadě se dámy musejí potýkat s vyšetřováním FBI, s osobními problémy a s novými hrozbami, které se vynořují z minulosti. Nejde jim pouze o svobodu, ale také o holý život. Jediné štěstí je v tom, že jsou v maléru společně a mohou se opřít jedna o druhou. Netflix slibuje spoustu humoru i nečekaných zvratů a zveřejněné upoutávky naznačují, že opět dostaneme prvotřídní zábavu.

Smutnou zprávou je, že seriál končí. Bohužel nikoliv pro nízkou sledovanost, vysoký rozpočet, přirozené dokončení příběhu nebo tvůrčí neshody. Tentokrát jsou důvody podstatně závažnější. Během natáčení třetí řady byla Christině Applegate diagnostikována roztroušená skleróza. Seriál je pro ni zřejmě poslední rolí a vážné následky nemoci Chistině do budoucna neumožní hrát. Co hůř, dost možná ji čeká fyzická a mentální degradace. Produkce třetí řady byla na delší dobu pozastaven a manažeři sami od sebe nabídli, že další natáčení zcela zruší. Applegate ale chtěla skočit za vlastních podmínek a cítila potřebu s kolegyní Cardellini a autorkou Liz Feldman příběh dotáhnout do konce. Uvědomuje si, že v pozdějších epizodách 3. řady vypadá najednou úplně jinak (kvůli nemoci přibrala asi dvacet kilo, v soukromí chodí o holi a obecně přestává být mobilní), ale doufá, že vzhledem k okolnostem jí to diváci odpustí a pořádně si s ní užijí její poslední jízdu.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest