The Rig: Odříznutou ropnou plošinu odřízne nadpřirozená mlha

The Rig: Odříznutou ropnou plošinu odřízne nadpřirozená mlha | Fandíme seriálům
Amazon Prime Video
Zobrazit dalších 7 obrázků
Trailer představuje nový mysteriózní seriál, kde se skupina těžařů snaží rozkrýt tajemství zlověstného mračna, které je odřízlo od pevniny.

Máte rádi mysteriózní seriály? Tak se připravte. Řítí se na nás novinka, kde jsou skotské přízvuky tak silné, že skutečně neporozumíte naprosto vůbec ničemu. Ale teď vážně. Děj nové tajuplné série The Rig (Plošina) se skutečně odehrává nedaleko skotského pobřeží, v atraktivním prostředí odříznuté ropné plošiny.

Seriál sleduje směnu pracovníků, která se zrovna chystá z plošiny Kinloch Bravo vrátit zpátky na pevninu. Jenže náhle vrtnou stanici obestoupí nadpřirozená mlha a odřízne veškerou komunikaci. Ukáže se, kdo je skutečný parťák a kdo se na vás v nouzi vykašle. V boji se silami daleko za hranicemi vlastního chápání otestují těžaři svou otrlost. A všem přitom leží na srdci jedna jediná otázka: Dokážou někdy z plošiny uniknout?

Hlavními dvěma tvářemi série jsou Rose, zástupkyně vrtné společnosti, vědkyně a nováček na plošině, a Magnus MacMillan, předák pracovníků a správce celého zařízení. Rose ztvárnila Emily Hampshire (seriály Městečko Schitt's Creek a 12 opic), Magnuse Iain Glen (Hra o trůny, Titans, série Resident Evil). Dále hrají Martin Compston, Mark Bonnar, Rochenda Sandall, Owen Teale, Richard Pepple, Calvin Demba nebo Emun Elliott. Autorem seriálu je nováček David Macpherson.

Amazon Prime Video šestidílnou novinku nabídne 6. ledna. Níže si můžete přehrát trailer a prohlédnout fotky.

Podklady a foto: Amazon Prime Video

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest