Too Hot to Handle: Trailer pro 4. řadu slibuje jednu velkou lež

Too Hot to Handle: Trailer pro 4. řadu slibuje jednu velkou lež | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 12 obrázků
Netflix znovu zavře rozvášněné krasavce a krásky do tropické vily a zakáže jim sex. Pusťte si ukázky, prohlédněte nové soutěžící.

Také se vám běžně stává, že když nemůžete mít sex alespoň sedmnáctkrát za den, tak se přestáváte kontrolovat a nedokážete myslet na nic jiného než na to, že byste za hubičku byli ochotní zahodit třeba i pár tisíc dolarů? Tak to se nepřihlašujte do soutěže Too Hot to Handle, protože odejdete s holou zadnicí. A myslím to v tom ekonomickém slovo smyslu, nenarážím na skutečnost, že většina dámských soutěžících po většinu dne obléká pouze barevné šňůrky a říká tomu „plavky“.

Pokud jste dosud žili počestným životem a o reality show Too Hot to Handle nikdy neslyšeli, tak vězte, že koncept je prostý. Netflix zavře desítku mladých lidí do domu s bazénem, nalije jim alkohol, svlékne je skoro do naha a nechá je, aby se sbližovali. Jakmile s nimi začnou cloumat hormony, je zcela zakázaný sex nebo jakékoliv jiné tělesné hrátky (v jednom či více lidech). Pokud někdo přísný zákaz poruší, odečítá se všem hráčům pokuta z celkového finančního banku. Pořad se tváří, že skutečným cílem je naučit mladé nadržence vážit si emocionálních pout. Samozřejmě jde ale především o škodolibou zábavu, kdy se jako diváci můžete posmívat tomu, jak se soutěžícím v jejich snažení nedaří, nebo snad ani nechce dařit.

Těžko říct, zda produkce při castingu skutečně před hráči tají, do jaké soutěže se přihlásili, ale minimálně se tak tváří. Aby tentokrát bylo tajemství zachováno až do poslední chvíle, nezačíná show dokonce ani na pláži, ale už na letišti. Tam soutěžící vítá herec a moderátor Mario Lopez, který se je snaží přesvědčit o tom, že se přihlásili do hry nazvané Wild Love (Divoká láska). Teprve po přesunutí do přímořské vily je odhalená soutěžícím pravda a zákaz sexu začíná. Tentokrát se hraje o celkovou sumu 200 tisíc dolarů.

Prvních pět epizod uvidíme už 7. prosince, zbylých pět potom 14. prosince. Pusťte si upoutávky a koukněte dolů do galerie na nové soutěžící.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest