Jon Snow podle Kita Haringtona po předchozích událostech vůbec není v pohodě

Jon Snow podle Kita Haringtona po předchozích událostech vůbec není v pohodě | Fandíme seriálům
HBO
Zobrazit další 3 obrázky
V přípravě je nový seriál o budoucnosti Jona Snow a jeho představitel odhalil, v jakém se hrdina nachází rozpoložení.

Jedním z řady Game of Thrones seriálů, které jsou ve vývoji, je série o tom, co se dělo s Jonem Snow po tom, co skončila původní Hra o trůny. Existenci projektu potvrdil i sám George R.R. Martin, autor předlohy.

Představitel Jana Sněha Kit Harington vystoupil v Los Angeles na setkání s fanoušky a ačkoliv o rozpracovaném projektu nesměl říct nic konkrétního, rozpovídal se alespoň o tom, jak se podle něj Jon musí cítit v momentě, kdy jsme jej naposledy viděli.

Podle Haringtona je Jon zničený z toho, že byl nucený zabít Daenerys. Očekával, že jej čeká poprava a vnímal to jako vysvobození. Když byl ušetřený, tak podle vlastního soudu vyvázl dost lacino. Cestu na Zeď vnímá jako dar i jako kletbu. Vrací se na místo, kde se stala řada strašných věcí. Kde Ygritte zemřela v jeho náručí a nechal pověsit Ollyho. Navíc na Zdi nebude mít nic než čas, a tak bude moci dál přemýšlet o smrti Dany a všech traumatech, jaká jej potkala. Jon zkrátka a dobře není v pořádku. Ani v nejmenším.

Z toho co víme vznikl projekt seriálu o Jonově budoucnosti na Harringtonův popud, takže pokud takhle aktuální duševní rozpoložení svého hrdiny vnímá, tak je pravděpodobné, že by se do chystané novinky také propsalo. Zároveň platí, že není vůbec jednoznačné, že série vznikne. V HBO se konstantně vyvíjejí nové projekty ze světa Hry o trůny a jen malá část z nich se skutečně dočká zpracování. Zatím pouze Rod draka to dotáhl až na obrazovky. Jiné náměty byly zaříznuty hned v zárodku a seriál o prastaré historii Západozemí byl dokonce zrušený v momentě, kdy už měl natočenou nákladnou pilotní epizodu.

Foto: Jon Snow v původní Hře o trůny

Zdroj: Entertainment Weekly

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest