Ztracena v bílém šumu: Trauma ze ztráty dítěte a posedlost hledáním v novém traileru

Ztracena v bílém šumu: Trauma ze ztráty dítěte a posedlost hledáním v novém traileru | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 6 obrázků
Už za pár dní Netflix přinese detektivní thriller, v němž rodiče prožívají to skoro nejhorší, co se může v životě stát.

Nebude to dlouho trvat a milovníci napínavého vyšetřování dostanou od Netflixu další dávku svojí drogy. Streamovací služba 27. ledna divákům nabídne šestidílnou napínavou sérii ze Španělska Ztracena v bílém šumu (Chica de Nieve, alias The Snow Girl). Nejnovější upoutávka (tady je ta první) se zaměřuje na hrůzu, kterou prožívají rodiče uneseného děvčátka, a na zkušenost novinářky, jež se snaží případ vyšetřit. Je patrné, že hrdinka sama si prošla nějakým traumatem. Navíc cítí frustraci, protože ostatní už vyšetřování vzdali. A svět kolem je plný podezřelých individuí, z nichž mrazí…

Příběh se odehrává ve španělské Malaze, kde se během přehlídky ztratí malá Amaya. Začínající novinářka Miren zmizení vyšetřuje souběžně s inspektorkou Millán. Během pátrání si začíná vybavovat momenty svého vlastního života, na něž by nejraději zapomněla. Ve spolupráci s kolegou Eduardem je však odhodlaná ve svém hledání neustat, dokud holčičku nenajde.

Děj se odehrává ve dvou propletených časových linkách, které postupně odhalují svá jednotlivá tajemství. Miren hraje Milena Smit, Millán Aixa Villagrán a Eduarda José Coronado. Dále v sérii vystupují Tristán Ulloa, Loreto Mauleón, Julián Villagrán, Raúl Prieto a Cecilia Freire. Knižní předlohu od Javiera Castilla zadaptovali Jesús Mesas Silva a Javier Andrés Roig. Režírovali David Ulloa a Laura Alvea. Netflix novinku uvede 27. ledna.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest