Survivor Česko & Slovensko 2023: První soutěžící oficiálně odhaleni

Survivor Česko & Slovensko 2023: První soutěžící oficiálně odhaleni | Fandíme seriálům
TV Nova
Zobrazit dalších 5 obrázků
Nova také potvrdila, kdy uvidíme první epizodu. Tomáš Zástěra se vrací do zákulisí soutěže.

Před týdnem jsme probírali první drby ohledně toho, jakých soutěžících bychom se mohli dočkat v letošním ročníku reality show Survivor Česko & Slovensko, kterou společně pořádají stanice Nova a Markíza. Teď byla oficiálně potvrzena první čtyřka.

Nova potvrdila, že se skutečně zúčastní herec a moderátor Václav Matějovský a bývalý fotbalista Petr Švancara. K těm se připojují další dvě jména. Filip Jánoš je šestadvacetiletý youtuber ze Slovenska. Vyhrál jeden z ročníků reality show Farma a na sociálních sítích vystupuje jako FiFqo nebo Fifo. Druhým nováčkem je influencerka Hana Gelnarová, která se zúčastnila třetí řady reality show Like House. Dole v galerii si jednotlivé nováčky můžete prohlédnout.

Nova na webu i sociálních sítích zdůrazňuje, že jediné oficiální informace dostaneme od ní, na druhou stranu je pravda, že jména Matějovského i Švancary unikla do médií předčasně, takže se ze zvědavosti i tentokrát pojďme podívat, kteří další soutěžící by se podle internetových drbů mohli zúčastnit.

Magazín Super mezi potenciálními účastníky jmenuje také modelku Andreu Bezděkovou, která v roce 2016 zvítězila v České Miss. Účastnit se měla také herečka Anna Kadeřávková (bývalá partnerka GoGa, účastníka loňské řady), ta však účast nakonec z osobních důvodů odřekla. Nějakou dobu se také šuškalo o účasti herce Jiřího Langmajera. Jeho manželka Adéla Gondíková však na přímý dotaz redakce Super.cz mužovu účast popřela.

Koho naopak diváci uvidí určitě, je loňský soutěžící Tomáš Zástěra. Moderátor se vrací, aby z českého studia moderoval doplňkovou show. Nova také potvrdila, že první epizodu uvidíme na Voyo 25. ledna, na Nově 1. února. Nové díly bude Nova vysílat vždy ve středu a ve čtvrtek večer.

Moderátor Ondřej Novotný pro Snídani s Novou uvedl, že soutěžící budou mít ještě náročnější podmínky. Casting podle Novotného nejlepší, jaký dosud zažil (krom předchozího ročníku Survivor Česko & Slovesko moderoval také řady Robinsonova ostrova – předchozí verze pořadu). Prý se můžeme těšit na daleko výraznější sociální hru a údajně byli obsazeni jen takoví hráči, kteří si nepřijeli Survivora „vyzkoušet“, ale skutečně o účast stáli a chtějí se dostat daleko. Obecně prý produkce naslouchá kritickým ohlasům a snaží se poučit.

Foto: TV Nova

Zdroje: Nova I, II, III, IV, Super.cz I, II, III

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest