Creature Commandos: První seriál provázaný s hranými DC filmy se blíží

Creature Commandos: První seriál provázaný s hranými DC filmy se blíží | Fandíme seriálům
DC Studios
Zobrazit další 1 obrázek
Frankenstein a další monster parťáci poskládají další nelegální tým Amandy Waller.

Pokračujeme v představování prvních projektů, které uvidíme v rámi chystaného provázaného světa DC Universe. Zatímco prvním hraným seriálem bude Waller, tím prvním animovaným budou Creature Commandos. Ano, jak potvrdili šéfové DC James Gunn a Peter Safran, provázané příběhy spolu budou tvořit filmy, seriály, animovaná tvorba a dokonce i videohry. Navíc platí, že všechny postavy by napříč všemi médii vždy měl hrát stejný herec. Takže ti, kteří propůjčí své hlasy animovanému týmu Creature Commandos, se mohou později ukázat v hrané podobě.

Creature Commandos budou vůbec první novinkou, kterou z provázaného světa DC Universe uvidíme. Gunn se Safranem je označují jako určitý „předkrm“ pro velký start nového univerza, který přijde spolu s filmem Superman: Legacy. Seriál už je ve výrobě a pro všech sedm chystaných epizod napsal scénáře přímo James Gunn. Teoreticky můžeme tipovat, že bychom se seriálu mohli dočkat v příštím roce, ale pevný termín zatím stanovený nebyl. Šéfové DC už dříve řekli, že nemají žádné preferované médium a každý projekt dostane takové, které mu bude nejvíc sedět. U animovaného seriálu je výhodou, že se tvůrci mohou vyřádit, aniž by potom každá epizoda potřebovala obří padesátimilionový rozpočet.

Seriál vychází z příběhů, které se v komiksech poprvé představily v 80. letech minulého století. V předloze se tehdy spojilo Frankensteineovo monstrum s vlkodlakem, upírem a gorgonou („Medúzou“), aby společně bojovali proti náckům za druhé světové války. Seriálové zpracování se zřejmě bude od toho komiksového lišit, protože Gunn do týmu zařadil také Weasela, chlupatého tvora, jehož James představil už ve svém hraném Sebevražedném oddílu. DC na svém oficiálním účtu píše, že Amanda Waller vytvoří nový tým pro černé operace, složený z uvězněných monster.

V seriálu má vystupovat také Rick Flagg senior, tedy otec Ricka Flagga juniora, agenta, jehož jsme viděli v obou dvou dílech Suicide Squad, kde jej hrál Joel Kinnaman. Weasela ztvárnil Sean Gunn, Jamesův bratr. Dole v galerii najdete první oficiálně zveřejněný obrázek.

Foto: DC Studios

Zdroje: Variety, The Wrap, DC

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest