The Sandman: 2. řada se možná nekoná, není však třeba zoufat

The Sandman: 2. řada se možná nekoná, není však třeba zoufat | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit další 4 obrázky
Pokračování hitu od Neila Gaimana se chystá. V jaké formě, to zůstává tajemstvím. 

Jedním z loňských hitů byl seriál The Sandman od Netflixu, který si odnesl pozitivní ohlasy od kritiků i diváků. Není tak překvapením, že pokračování bylo oficiálně schváleno. A i když o něm Netflix zatím mlčí, nějaké informace se k nám přeci jen dostávají skrze tvůrce či herce. Nedávno například Neil Gaiman, autor komiksové předlohy a jeden z tvůrců seriálu, prozradil, že scénář je již hotový a začíná se pracovat na vizuální stránce. Schválně se ale vyhýbám termínu druhá série, protože herec Mason Alexander Park, představitel seriálové Touhy, vyvolal určité pochybnosti o tom, co se vlastně točí.

Mason na Fan Expu v San Franciscu odpovídal na to, kdy se začne druhá řada natáčet a kdy bychom ji mohli vidět. Herec uvedl, že nikdo z Netflixu o pokračování nemluví jako o „druhé sérii“:

„Netflix zatím schválně nepoužívá označení druhá série. A proto jej nebudu používat ani já. Teď, v budoucnu, či snad do skonání věků. Nebudu používat označení druhá série, dokud nebude odhaleno, co to přesně je. Každopádně se opravdu stylovým způsobem dočkáme dalšího Sadmana, který může nabrat mnoho různých podob. Začínáme natáčet v létě, kdy si vezmeme na paškál další velkou porci příběhu. Kdo ví, jak dlouho nám to zabere, ale už se moc těším na to, až jednou budeme moci všem prozradit, v jakém formátu se můžeme [dalšího Sandmana] dočkat.“

Netflix
Sandman

Otázka je, jak moc velkou váhu hercovu vyjádření přikládat. Skutečnost, že bychom místo plnohodnotné druhé série dostali jiný formát pokračování je však velmi zajímavá. Je možné, že Park naznačuje nějaký spin off hlavní série, případně dokonce film ze světa Neila Gaimana. Nebo zkrátka jen mlží, protože sám žádné podrobnosti neví. Na jakékoliv oficiální informace si budeme muset určitě počkat, a tak se jako nejzásadnější jeví informace o tom, že se v létě bude točit něco dalšího. To by znamenalo, že ať už bude mít pokračování jakoukoliv formu, uvidíme jej někdy v roce 2024.

Foto: Netflix

Zdroj: The Direct

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest