V nové randíci reality-show bude monogamie tabu

V nové randíci reality-show bude monogamie tabu | Fandíme seriálům
Netflix
Tentokrát láska nebude slepá, ale otevřená.

Vztahové reality show frčí. V Česku a na Slovensku slaví úspěchy zdejší verze Love Islandu. Netflix nás zásobuje dalšími a dalšími řadami Too Hot to Handle a Láska je slepá. Občas už tvůrci nevědí, jak by se ještě odlišili od konkurence, a tak zkouší opravdu cokoliv. Dostali jsme kupříkladu Sexy příšery, kde jsou všichni soutěžící namaskovaní jako směšná monstra. Nebo Můj brácha má prima holku, kde všichni zúčastnění přijeli randit v doprovodu sourozence.

Společnost Naked, která stojí například za Snowflake Mountain: Citlivky v divočině nebo Planet Sex with Cara Delevingne, teď přišla s dalším nápadem. V nové show budou vystupovat lidé, kteří nestojí o monogamii. Novinka zatím nezveřejnila oficiální název, interně se projektu přezdívá kupříkladu My Tropical Romance.

Show se bude točit na nějakém tropickém ostrově, někde na území Spojených států. Štáb pro natáčení hledá páry a jednotlivce, kterým nechybí touha po dobrodružství a otevřená mysl. Všichni zúčastnění musí být ochotní v rámci vztahů experimentovat a být naklonění možnosti být v nemonogamickém vztahu. Show vzniká primárně pro službu Peacock, to znamená, že u nás bychom se jí mohli dočkat na službě SkyShowtime. Zatím nevíme, kdy novinka dorazí, ale pakliže se bude točit letos v létě, tak na podzim už show může být v éteru.

Titulní foto je ilustrační, z reality show Jako ulití

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest