Fubar: Arnold je tu s novým trailerem pro Netflix akci

Fubar: Arnold je tu s novým trailerem pro Netflix akci | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 20 obrázků
Taky vám táta i v dospělosti pořád radí? A teď si představte, že s ním musíte do špionážní operace…

Po delší přestávce se Arnold Schwarzenegger vrátí na obrazovky v Netflix sérii Fubar. V té hraje vysloužilého agenta, jenž se ještě jednou vrací do akce, aby vytáhl z bryndy mladší kolegyni. Ukáže se, že je to jeho dcera.

Na téhle jednoduché premise staví akční komedie od Nicka Santory. Po prvním teaseru série představila plnohodnotný trailer, který je z hlediska zábavnosti někde na hraně. Na jednu stranu přináší osvědčený koncept a jak Schwarzenegger tak Monica Barbaro v roli jeho dcery jsou na první pohled sympaťáci. Zároveň však všechny vtipy působí trochu vydřeně, unaveně. Upoutávce trochu chybí nějaká jiskra, příslib toho, že tvůrci nabídnou trochu víc, než jen do puntíku přesně to, co divák od podobných příběhů očekává. Ale zatím je to jen trailer, snad se vlastní seriál předvede v lepším světle.

Dole v galerii na vás čekají plakát a fotky.

Seriál Fubar pojednává o otci (Arnold Schwarzenegger) a dceři (Monica Barbaro), kteří o sobě vzájemně dozvědí, že celé roky pracovali jako tajní agenti CIA. Pochopí, že jejich vzájemný vztah je jedna velká lež a vlastně se vůbec neznají. Jsou nucení spolupracovat na další operaci, a tak se ve světě mezinárodní špionáže postupně vyvíjí jejich vzájemná rodinná dynamika. Dále hrají Fabiana Udenio, Adam Pally, Barbara Eve Harris, Stephanie Sy, Jay Baruchel, Gabriel Luna, Travis Van Vinkle, Tom Arnold, Fortune Feimster, Andy Buckley, Devon Bostick, David Chinchilla, Rachel Lynch, Scott Thompson, Aparna Brielle či Milan Carter Showrunnerem je Nick Santora, hlavním režisérem Phil Abraham.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest