Sex in the Dark: V nové reality show účastníci zjistí, zda potmě poznají kompatibilní milence

Sex in the Dark: V nové reality show účastníci zjistí, zda potmě poznají kompatibilní milence | Fandíme seriálům
Netflix
Zapomeňte na Láska je slepá. V nové seznamovací show bude mít oči zavázané chtíč.

V Hollywoodu zuří scenáristická stávka, po nových reality show je tak mezi platformami sháňka. Peacock (jeho nabídku u nás často můžeme najít na SkyShowtime) připravuje novinku, která na první pohled může připomínat hit NetflixuLáska je slepá.

Ačkoliv pohled v tomhle případě nebude hrát roli. Podobně jako ve zmiňované „Slepé lásce“ se ani tady účastníci neuvidí. Ale nebudou oddělení zdí. Alespoň ne pořád. A nepůjde o lásku, ale o erotickou přitažlivost. Nebo tak alespoň show působí navenek, ačkoliv produkce v anotaci lásku zmiňuje.

Novinka se jmenuje Sex in the Dark (zhruba „Sex potmě“) a je označovaná jako „nový radikální sociální experiment“. Účastník má zavázané oči a postupně podstupuje „testy intimity“ s několika různými nápadníky/nápadnicemi, na základě kterých se prověřuje vzájemná chemie, přitažlivost a společné naladění na stejnou notu. Po každém kole je jeden z nápadníků vyřazený. Vše vrcholí během závěrečné noci, při které účastník v absolutní temnotě postupně ulehá do postelí ke zbývajícím nápadníkům, aby si dvojice ověřily, zda jsou jim příjemné i vzájemné doteky, vůně toho druhého, fyzická přítomnost a obecně energie. Pak se uvidí, zda tohle všechno stačí k tomu, aby se dvojice zamilovaly.

Ruku na srdce, většina diváků asi od podobně lechtivého konceptu nějakou velkou romanci čekat nebude, lidi spíš budou zvědaví, jak moc neslušná ve finále celá show bude nebo nebude. Zatím nevíme, kdy bude novinka k vidění, s jistotou byla natočena přinejmenším pilotní epizoda.

Titulní foto je ilustrační, ze vztahové reality show Jako ulití

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest