Nebe s.r.o. - Konec světa – Po odkladu se komediální série konečně vrací

Nebe s.r.o. - Konec světa – Po odkladu se komediální série konečně vrací | Fandíme seriálům
TBS
Trailer vám ukáže, jak to vypadá, když se Daniel Radcliffe rozhodne ve světě inspirovaném Šíleným Maxem pokojně usadit.

Sympatická komediální série Nebe s.r.o. zasazuje každou řadu do nového prostředí. V první řadě jsme sledovali pracovníky nebe, jak ovlivňují životy smrtelníků. V té druhé byli hrdiny obyvatelé středověkého městečka a ve třetí se dobýval divoký západ. Nové postavy pokaždé hrají stejní herci, v čele s Danielem Radcliffem a Stevem Buscemim. Čtvrtá řada čerpá z postapokalyptických světů a la Šílený Max a původně měla začít už v lednu.

Z nějakého důvodu byl start na poslední chvíli odložený. A to doopravdy na poslední chvíli, protože v některých zemích HBO Max v lednu pilotní epizodu stačilo nabídnout. Po pár dnech z nabídky zase zmizela, stejně jako byly ze sociálních sítí stažené trailery. Dlouho se nedělo nic a teprve závěrem května bylo oznámeno, že teď už snad definitivně 4. řada odstartuje 10. července. U nás doufejme bude seriál opět nabízet HBO, jako tomu bylo doposud. Trailer je opět online. A ačkoliv mám pocit, že je v něm pár miniaturních změn (kdyžtak mne prosím v komentářích opravte, pokud se pletu), celkově se příliš neliší od původní verze.

Fanoušci se mají na co těšit, ti co sérii zatím neznají, by ji měli zkusit, protože pokud vám sedí tenhle styl humoru, tak se mezi fanoušky rychle zařadíte. Začít jde s libovolnou sérií, protože každá je opravdu zcela samostatná.

Čtvrtá řada má podtitul „Konec dní“. Daniel Radcliffe tentokrát ztvárnil pouštního válečníka, na něhož čeká v postapokalyptickém světě ta nejtěžší zkouška. Spolu s nelítostnou válečnicí (Geraldine Vishwanathan) se usadí k poklidnému životu na předměstí. Společně se snaží přečkat existenční hrůzy sezdaného života a bydlení na maloměstě. Pochybné rady se jim snaží nabídnout bohatý obchodník s krámy (Steve Buscemi). Jon Bass vystupuje jako věrný válečný pes páru a Karan Soni ve čtvrté řadě hraje zabijáckého robota, který strašně rád paří.

Podklady a foto: TBS

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest