Twisted Metal: Anthhony Mackie si po apokalypse hraje na Deadpoola

Twisted Metal: Anthhony Mackie si po apokalypse hraje na Deadpoola | Fandíme seriálům
Peacock
V nové komediální upoutávce se ukecaný akční řidič střetává s úchylným polonahým klaunem.

Po prvním krátkém teaseru z konce dubna ukázal seriál Twisted Metal novou upoutávku. Tentokrát nejde o teaser ani trailer, ale o klip, tedy nesestříhanou konkrétní scénu. V té se ústřední protagonista John (Anthony Mackie) v jakémsi kasinu střetává s klaunem Sweet Toothem (hlas Willa Arnetta), násilným úchylákem, s nímž se bude v postapokalyptickém světě škorpit.

Na první dobrou scéna připomíná Deadpoola, což nepřekvapí, když vezmeme v potaz, že se na obou projektech podíleli scenáristé Rhett Reese a Paul Wernick. Osobně mám nicméně pocit, že k Ryanu Reynoldsovi styl humoru sedí lépe než k Mackiemu. Tady se láme trochu přes koleno a celkově na mne scéna působí značně křečovitým dojmem. Ale to může být dané i tím, že mne Deadpool nikdy tak úplně neokouzlil. Takže určitě dejte vědět, jaký dojem nová scéna z Twisted Metal zanechává ve vás, zvlášť jestli Deadpoola máte rádi.

Hlavním hrdinou seriálu je outsider (Anthony Mackie), jemuž je nabídnuta šance na lepší život, ale pouze v tom případě, že dokáže doručit tajemný balíček přes postapokalyptickou pustinu. Ve společnosti zlodějky aut (Stephanie Beatriz) se hrdina vydá na cestu, ve které mu bude stát zástup nebezpečných a krutých nájezdníků včetně známého šílence, kterým je klaun Sweet Tooth (Samoa Joe a Will Arnett) ve zmrzlinářské dodávce. Mackieho hrdina John Doe je huba nevymáchaná, která mluví skoro tak rychle, jako řídí. Nepamatuje si nic ze své minulosti a konečně dostává příležitost někam patřit. Seriál vychází z populární videoherní předlohy. Autory adaptace jsou Rhett Reese a Paul Wernick. Showrunnerem je Michael Jonathan Smith, producenty jsou Will Arnett a Marc Forman. V dalších rolích vystupují Thomas Haden Church, Richard Cabral a Neve Campbell.

Podklady a foto: Peacock

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest