Problém tří těles: Velkolepá sci-fi novinka od autorů Hry o trůny se představuje

Problém tří těles: Velkolepá sci-fi novinka od autorů Hry o trůny se představuje | Fandíme seriálům
Netflix
Pusťte si první ukázku z nového seriálu, kde se lidstvo potýká s mimozemšťany.

David Benioff a D.B. Weiss po dokončení Hry o trůny zatím nepředvedli veřejnosti žádné velké novinky, ale to se příští rok změní. Už nějaký ten pátek pracují na dalším rozsáhlém seriálu. Tentokrát zabrousili do žánru sci-fi a zpracovávají pro Netflix knižní sérii Problém tří těles (3 Body Problem).

 

Během víkendové akce Tudum byl prezentovaný první teaser, jenž seriál představuje jako rozmáchlý epos plný filosofických otázek. Novince na první pohled chybí hmatatelnost, jakou se často mohla chlubit Hra o trůny a soudě dle prezentovaných záběrů to vypadá, že tady se daleko víc využívá práce se zeleným pozadím. Z vlastního příběhu zatím v teaseru příliš odhaleno nebylo, tady šlo spíš o nastolení nálady.

Problém tří těles pojednává o tom, co se stane, když lidstvo zjistí, že není ve vesmíru samo. Další živé bytosti se pro nás mají stát zásadní hrozbou a uvidíme, jak na ni lidstvo zareaguje. V části záběrů sledujeme ženu z Číny 60. let, jejíž rozhodnutí ovlivní napříč časem a prostorem skupinu geniálních vědců ze současnosti. Před očima se jim ohýbají přírodní zákony a pětice bývalých kolegů se znovu schází, aby společně čelila největší hrozbě v historii lidstva.

Spolu s Weissem a Benioffem seriál připravil Aleander Woo. Adaptace vychází z úspěšné románové série od Liu Cixina. V hlavních rolích vystupují Jess Hong, Jovan Adepo, John Bradley, Liam Cunningham, Eiza González, Marlo Kelly, Alex Sharp, Sea Shimooka, Zine Tseng, Saamer Usmani, Benedict Wong, Jonathan Pryce, Rosalind Chao, Ben Schnetzer či Eve Ridley. Netflix novinku přinese příští rok v lednu.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest