Space Nation: Tvůrce Hvězdné brány připravuje rozsáhlý sci-fi svět

Space Nation: Tvůrce Hvězdné brány připravuje rozsáhlý sci-fi svět | Fandíme seriálům
Space Nation
Zobrazit další 3 obrázky
Režisér Roland Emmerich po Univerzálním vojákovi, Dni nezávislosti či 2012 chystá velkou Space Operu.

Roland Emmerich je známý režisér katastrofických velkofilmů a sci-fi a jako režisér stál u zrodu Hvězdné brány, která následně dala vzniknout rozsáhlému fikčnímu světu napříč několika různými seriály. Možná se mu něco podobného povede podruhé.

Emmerich jako kreativní ředitel stane v čele ságy Space Nation (Vesmírný národ), což je nově připravovaná značka, jejíž příběh se bude odvíjet napříč několika různými platformami. Ze všeho nejdřív vznikne MMORPG videohra, na jejíž vývoj dohlédne Jerome Wu, který dříve pracoval na vůbec neslavnější masivním online RPG – World of Warcraft. Dalšími klíčovými osobnostmi připravované značky jsou Tony Tang (online hra Warframe) a Marco Weber, jenž spolu s Emmerichem produkoval sci-fi Třinácté patro.

Videohra už v srpnu spustí alfa test a příští rok se má začít prodávat. Hráči se ve hře chopí úlohy kapitánů vesmírných lodí, co se vydávají na epickou výpravu za odhalením záhad galaktické kupy Telikos. V rozmáchlé space opeře vesmír obývá mimozemská rasa (nebo snad mimozemské rasy) a tempo udávají tři hlavní frakce, které mají každá rozdílnou ideologii a různé cíle.

Následovat budou videoherní spin-offy, krátké animované filmy a televizní seriál. Bohužel, tvůrci hovoří hned od začátku o tom, že jejich svět „změní způsob, jakým konzumujeme obsah“ a tisková zpráva zmiňuje, kolik milionů dolarů už se podařilo vybrat od investorů. Ano, Space Nation nakonec klidně může být vynikající hráčský a divácký zážitek, ale zatím zavání spíš touhou vyrýžovat prachy. V galerii najdete první zveřejněné obrázky, tady je ukázka ze hry:

Foto: Space Nation

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest