Zaklínač: Trailer pro zbylé epizody 3. řady

Zaklínač: Trailer pro zbylé epizody 3. řady | Fandíme seriálům
Netflix
Podaří se přeobsazení Henryho Cavilla v hlavní roli promítnout i přímo do děje seriálu?

Podobně jako u řady dalších seriálů, rozdělil Netflix také u Zaklínače třetí sérii na dvě části. První vyšla 29. června, na druhou si počkáme do 27. července. Dohromady uvidíme tři zbývající epizody, jež nám odhalí, co se dělo po velkém setkání kouzelníků v Aretuze, kde se z Vilgefortze vyklubal padouch v utajení.

Nově zveřejněný trailer přetéká akcí a vizuálními efekty. Pokud je upoutávka věrným obrazem toho, co se blíží, pak nás čeká ohromné množství šermířských soubojů, magických bitev a střetů s monstry. Nechybí také řada vypjatých momentů. Je patrné, že události směřují k vyvrcholení. Přinejmenším prozatímnímu. A v několika chvílích upoutávka vyvolává dojem, že Geralta čeká cosi nepěkného. Pokud to není jen trailerové mámení, tak si dost možná scenáristé přichystali nějaký dramatický okamžik, který pomůže v rámci seriálu vysvětlit, proč Geralt zcela změní podobu, až po Henrym Cavillovi převezme roli Liam Hemsworth.

Ve třetí řadě Zaklínače se kouzelníci, vládci i příšery Kontinentu dál snaží dopadnout Ciri (Freya Allan). Geralt (Henry Cavill) ji ukrývá, odhodlaný ochránit svou znovushledanou rodinu přede všemi, kdo by se ji pokusili ohrozit. Yennefer (Anya Chalotra) cvičí Ciri v kouzelnictví a vede ji do chráněné pevnosti Aretuza, kde doufá, že se dozví víc o dívčiných netušených silách. Na místě se však ocitají ve víru politické korupce, temné magie a zrady. Musejí těmto hrozbám čelit. Jde totiž o všechno – mohli by jeden druhého ztratit navždy.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 1

Yvgi | 14.07.2023 00:45
:D :D víc trapný to už být nemůže??
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest