Nadace se ve velkém stylu vrací s 2. řadou

Nadace se ve velkém stylu vrací s 2. řadou | Fandíme seriálům
Apple TV+
Zobrazit dalších 11 obrázků
Boj o samotný osud lidské rasy v daleké budoucnosti a hlubokém vesmíru dál pokračuje. Akce a intriky nesmějí chybět.

Po téměř dvouleté pauze pokračuje na službě Apple TV+ seriál Nadace. Ilustruje to, jak velké množství televizních pořadů v současnosti vzniká. Ačkoliv jde o výpravnou sci-fi sérii natočenou na motivy jedné z nejslavnějších románových řad vůbec, v záplavě diváckých možností nedostává ani zdaleka tolik pozornosti, jako konkurence.

První epizoda druhé řady byla uvedena na Apple TV+ v pátek a deset nových dílů bude uváděno až do září vždy s týdenními odstupy. Američtí recenzenti dostali k dispozici celou řadu a pochvalují si, že zatímco minulou sérii dost brzdilo, že musela diváky seznamovat s velice komplikovaným světem a jeho fungováním, druhá řada už mohla roztáhnout křídla a pořádně se rozmáchnout. Novinka Davida S. Goyera (trilogie Temného rytíře) pořád není dokonalá, avšak recenzenti ji chválí jakožto jako epickou a hloubavou podívanou.

Jestli stále váháte, zda se k seriálu po odmlce vrátit, nebo jestli to s Nadací vůbec zkoušet, níže si můžete přehrát trailery. Oficiální anotace druhé řady praví: Více než sto let po finále 1. série napětí v celé galaxii roste. Zatímco se vládnoucí dynastie Cleonů rozpadá, pomstychtivá královna plánuje zničit Impérium zevnitř. Hari, Gaal a Salvor objeví kolonii Mentaliků se zvláštními schopnostmi, které hrozí změnit samotnou psychohistorii. Mezitím se Nadace a Impérium ocitají na společném válečném kolbišti a osud lidstva je na vážkách.

Ústřední postavy představují Jared Harris, Lee Pace, Lou Llobell a Leah Harvey. V hlavních rolích se vracejí také Laura Birn, Cassian Bilton a Terrence Mann. Druhá série Nadace představuje nové herce a jejich postavy. Jsou to: Isabella Laughland (Brother Constant), Kulvinder Ghir (Poly Verisof), Ella-Rae Smith (královna Sareth z Cloud Dominion), Holt McCallany (správce Jaegger Fount), Rachel House (Tellem Bond), Nimrat Kaur (Yanna Seldon), Ben Daniels (Bel Riose) a Dimitri Leonidas (Hober Mallow).

Podklady a foto: Apple TV+

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest