Wilderness: Podvedená partnerka spřede pomstychtivý plán

Wilderness: Podvedená partnerka spřede pomstychtivý plán | Fandíme seriálům
Amazon Prime Video
Zobrazit dalších 8 obrázků
Výlet do divočiny měl skončit vražedně, ale všechno se zamotá. Seriál se představuje.

Streamovací společnost Amazon Prime Video na podzim uvede celosvětově nový seriál Wilderness (Divočina). Ten vychází ze stejnojmenné knižní předlohy od spisovatelky B.E. Jones. Příběh pojednává o zdánlivě pohádkovém manželství, které zatraceně zhořkne.

Liv a Will na první pohled mají všechno. Jejich manželství působí neotřesitelně. Z Británie se jim úspěšně podařilo přesídlit za novým dobrodružstvím do Spojených států. Žijí si na vysoké noze v New Yorku a před nimi se rozprostírá zářná budoucnost. Pak ale Liv přijde na to, že ji Will podvádí. Zlomí jí to srdce, avšak smutek záhy vystřídá zuřivost. V tu chvíli má pár odjet na výlet napříč kontinentem, o němž Liv odmalička snila. Chybět nesmějí zastávky v Monument Valley, Las Vegas, Grand Canyonu nebo Yosemitech. Will doufá, že se mu během výletu podaří se ženou udobřit, ale Liv už má úplně jinou představu. Část cesty vede přes krajinu, kde se naprosto běžně stávají nejrůznější nehody. To je perfektní místo pro pomstu.

Uprostřed ničeho však pár narazí na Willovu kolegyni Caru a jejího milujícího přítele Gartha. Liviny plány jsou ty tam a čtveřice pokračuje v túře společně. Cara a Garth jsou postupně vtahováni do života Willa a Liv takovým způsobem, že to všem čtyřem změní budoucnost jednou pro vždy...V hlavních rolích vystupují Jenna Coleman, Oliver Jackson-Cohen, Ashley Benson a Eric Balfour. Autorkou série je Marnie Dickens (Gold Digger, Thirteen), všech šest epizod zrežírovala So Yong Kim (Dr. Death, Grand Army). Dole v galerii na vás čekají dosud zveřejněné fotografie.

Podklady a foto: Amazon Prime Video

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest