Doom Patrol: Závěrečné epizody ujeté komiksovky jsou tady

Doom Patrol: Závěrečné epizody ujeté komiksovky jsou tady | Fandíme seriálům
DC Studios / Warner Bros.
Zobrazit další 4 obrázky
Pusťte si trailer pro finální díly příběhu party poděsů, kteří hájí svět, ačkoliv je vůbec nemá rád.

Filmový svět DC změnil v uplynulém roce vedení a bylo oznámeno, že se připravuje restart. Již dotočené filmy si ještě odbydou premiéru, a pak se začne nanovo. A také seriály odstartované za starého režimu pomalu dobíhají. Jeden z posledních starších titulů, který ještě nedošel svého konce, je seriál Doom Patrol.

Ten běží od roku 2019. Začínal na dnes už neexistující službě DC Universe, následně se přesunul na HBO Max. První polovina čtvrté a závěrečné řady se vysílala na přelomu roku. Zbylých šest dílů bude postupně uvedeno mezi 12. říjnem a 9. listopadem. Seriál pojednává o partě superhrdinských outsiderů. Všichni byli při získání svých superschopností nějak znetvoření, na těle či na duchu. Částečně jsou superhrdinským týmem, částečně pro sebe navzájem fungují jako terapeutická skupina. Společně bojují za svět, který s nimi nechce mít nic společného.

Součástí týmu jsou Robotman alias Cliff Steele (Brendan Fraser), Negative Man alias Larry Trainor (Matt Bomer), Elasti-Woman alias Rita Farr (April Bowlby), Crazy Jane (Diane Guerrero), Cyborg alias Victor Stone (Joivan Wade) a bývalá záporačka Madame Rouge alias Laura de Mille (Michelle Gomez). Ve čtvrté řadě se tým nečekaně přesunul v čase do budoucnosti, kde čelí možné záhubě. Musí se definitivně rozhodnout, zda upřednostní své štěstí nebo osud světa.

Podklady a foto: DC/Warner

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest