Neporazitelný: Druhá řada úspěšného komiksu začala, třetí je v přípravě

Neporazitelný: Druhá řada úspěšného komiksu začala, třetí je v přípravě | Fandíme seriálům
Amazon Prime Video
Zobrazit dalších 28 obrázků
Animovaná série je zpátky s příběhem, který dospělostí převyšuje většinu hraných komiksovek.

Animovaný seriál Neporazitelný (Invincible) odstartoval před dvěma lety, kdy byl silně chválený. Série divákům představila Marka Graysona, syna nejmocnějšího superhrdiny planety. Když Mark začne v sedmnácti letech nabírat vlastní schopnosti, tak po čase zjišťuje, že jeho otec je ve skutečnosti záporák, který společně s mimozemským národem Viltrumitů osnuje útok na Zemi. Série sklízela chválu především pro svůj zajímavý příběh, drsnou podstatu a podvracení superhrdinských klišé.

Posledně se nakonec Markova otce podařilo porazit, ale nebezpečí tím ani zdaleka nezmizelo. Ve druhé řadě se hrdina stále snaží vzpamatovat z tátovy zrady a pokouší se dát znovu do pořádku svůj celý život. Čelí celé řadě nejrůznějších hrozeb, ale nejvíc ho stále trápí jediná: Že by mohl začít kráčet v otcových šlépějích, aniž by si toho všiml.

Jednotlivé postavy namlouvají Steven Yeun, Sandra Oh, Zazie Beetz, Grey DeLisle, Chris Diamantopoulos, Walton Goggins, Gillian Jacobs, Jason Mantzoukas, Ross Marquand, Zachary Quinto, Seth Rogen, J.K. Simmons, Sterling K. Brown, Peter Cullen, Rob Delaney, Calista Flockhart, Phil LaMarr, Luke MacFarlane, Tatiana Maslany, Scott McNairy, Ella Purnell, Tim Robinson, Ben Schwartz a mnozí další.

Hlavním autorem seriálu je Robert Kirkman, který je zároveň spoluautorem komiksové předlohy. Diváci jej nejlépe znají jako tvůrce Živých mrtvých. Robert v několika rozhovorech při premiéře druhé řady prozradil, že třetí řada už je ze značné části hotová. Herci namluvili své dialogy (vrátí se některé postavy, které v té druhé chybějí) a jednotlivé díly jsou v podobě „výtvarných skečů“ sestříhané. Zbývá tedy vlastně na tomhle půdorysu připravit detailní animace a bude hotovo. Tím pádem by mohla třetí řada dorazit už v příštím roce.

Zatím byla uvedena 3. listopadu první epizoda druhé řady a znovu se setkala se pozitivními ohlasy recenzentů i řadových diváků. Další tři části následují s týdenními odstupy a druhou sérii následně uzavřou čtyři další díly, které budou k vidění začátkem příštího roku. Na co si budou muset diváci naopak počkat, je plánované hrané celovečerní zpracování. Kirkman v rozhovoru uvedl, že se prozatím teprve piluje scénář.

Seriál můžete sledovat na Amazon Prime Video. Přikládáme trailer a obrázky z druhé řady.

Foto: Amazon Prime Video

Zdroje: Amazon Prime Video, Variety, ComicBook.com

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest