Pachatelé: Lži, tajemství a zrada v napínavém thrilleru

Pachatelé: Lži, tajemství a zrada v napínavém thrilleru | Fandíme seriálům
Disney
Zobrazit dalších 15 obrázků
Velká loupež má své následky. Disney+ nabízí dobře hodnocený seriál.

Chybí vám v televizi napětí? Směle zamiřte na Disney+. V dospělé záložce Star jde už pár dní najít všech osm epizod seriálu Pachatelé (Culprits). Kriminální thriller pojednává o skupině zlodějů, které dostihne velká loupež, kterou podnikli před třemi lety a dosud byli přesvědčení, že jim všechno prošlo.

Recenze seriál chválí. Hovoří o rychlém tempu, napětí, zajímavých zvratech, povedené akci, výrazném obsazení a zajímavém vizuálu. Jestli si kritici na něco stěžují, tak na slabší rozjezd, kdy chvíli trvá, než Pachatelé naplno rozvinou svůj potenciál.

V hlavních rolích vystupují Nathan Stewart-Jarrett, Gemma Arterton, Kirby Howell-Baptiste, Niamh Algar, Eddie Izzard, Kamel El Basha, Tara Abboud, Kamel El Basha, Karl Collins, Vincent Riotta a Amara Karan. Seriál připravil J Blakeson, autor filmů Jako v bavlnce nebo Zmizení Alice Creedové, popřípadě seriálu Střelných prach. Přidáváme trailer, fotky a českou anotaci:

Joe Petrus žije svůj americký sen, je zasnouben s Jules, otcem Frankieho a Buda a právě rozjíždí svůj vlastní byznys v ospalém městečku. Avšak Joe má tajemství, o kterém nemá jeho rodina ponětí. Před třemi lety se nechal pod příslibem zbohatnutí a nového života naverbovat proslulou britskou kriminálnicí Dianne Harewoodovou do zločinecké sítě zaměřené na sázky. A nyní ho jeho nebezpečná minulost dostihla. Když se zabiják zaměří na partu, co za zločinem stojí, uvědomí si Joe, že jediný způsob, jak ochránit svou rodinu je vrátit se do Londýna, najít svůj starý gang a vystopovat Dianu.

Podklady a foto: Disney

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest