Sladký domove!: Seriál plný rozkošně zmutovaných monster je zpátky

Sladký domove!: Seriál plný rozkošně zmutovaných monster je zpátky | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 18 obrázků
Na Netflix se vrátily zmutované potvory a skupinka přeživších, která jim čelí.

Netflix v roce 20020 uvedl hororovou sérii Sladký domove! (Sweet Home). V zásadě jde o klasickou zombie apokalypsu, ačkoliv v rámci seriálu se nejedná o nemrtvé, ale o monstra. V první řadě jsme mohli sledovat boj skupinky lidí o přežití. Diváci si trochu stěžovali, že se v pozdějších epizodách monstra malinko vytratila, ale jinak přijetí nebylo špatné a když už se příšery objevily, stálo to za to. Přijetí seriálu bylo celkově pozitivní a na řadě trhů Sweet Home pronikl do čela žebříčku sledovanosti.

Netflix tak loni objednal rovnou druhou i třetí řadu naráz a navýšil rozpočet. Přeživší z bytovky Green Home se přestěhují na stadion, kde se dál snaží odolávat monstrům. Pomáhá jim v tom speciální jednotka, která je k likvidaci monster určená. Hyun-su mezitím míří za výzkumníky, kteří se pokoušejí vymyslet vakcínu, jež by krizi zastavila. Objevují se nové druhy monster a mezi přeživšími začínají vznikat rozepře.

Jestli ještě nevíte, zda se do druhé řady pustit, přehrajte si trailer. Monstra svou rozmanitostí připomínají bosse z videoherní série Resident Evil, obecně je pak ve Sweet Home cítit videohry, zombie příběhy a mangu. V hlavních rolích hrají Song Kang, Lee Jin-wook, Lee Si-young, Go Min-si a Park Gyu-young. Scenáristy jsou Hong So-ri, Kim Hyung-min a Park So-jung. Hlavním režisérem je Kim Seol-jin. Všechny epizody druhé řady už jsou na Netflixu. Třetí řada dorazí v létě 2024

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

1 | 07.05.2024 17:47
555
Vstoupit do diskuze

Související články

132
1
4
1
4

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest