Horká kaše: V krimi komedii milenec nahrazuje mrtvého manžela

Horká kaše: V krimi komedii milenec nahrazuje mrtvého manžela | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 13 obrázků
Netflix nabízí bláznivý příběh plný ambicí, lásky, zločinu a vraždění. Seznamte se.

Horká kaše (Killer Soup) je další seriál, který si Netflix objednal v Indii a nabídl jej svým divákům po celém světě. Novinka je žánrovým mixem někde na pomezí kriminálky, komedie a romance, která se ještě navíc volně inspiruje skutečnými událostmi. Příběh je přitom opravdu bizarní a plný svérázných figurek.

Arvind je zkorumpovaný obchodník, který je zapletený do praní špinavých peněz. Jeho dcera nechce obchod převzít a raději by se odstěhovala do Francie. Bratr Prabhu je zkrachovalý podnikatel, co touží po vlastním luxusním hotelu a skrz podvody bratra stále obírá o peníze. Prabhuova manželka Swathi je průměrná kuchařka, která netouží po ničem tolik, jako po tom, aby ve vysněném hotelu vedla špičkovou restauraci. S manželem se pořád jen hádají, ale naštěstí je tu manželův šilhavý masér Umesh, který jako by Prabhuovi z oka vypadl a Swathi nade vše miluje. Jedné osudové noci se vše pokazí a Prabhu je zavražděný. Swathi nenapadne nic lepšího, než Umeshovi nechat bolestivě přeoperovat oko a vydávat jej za manžela. Celou bizarní situaci však nehodlá nechat na pokoji inspektor Hassan.

Podle recenzí je seriál bláznivou smrští černého humoru a neuvěřitelných rozhodnutí, které jednotlivé postavičky vrší. Převládají spíš pozitivní hodnocení, ale vypadá to, že dost záleží na tom, zda vám sedne humor seriálu. V hlavních rolích vystupují Manoj Bajpayee, Konkona Sensharma, Nasser, Sayaji Shinde, Lal, Anbuthasan, Anula Navlekar a Kani Kusruti. Seriál napsal a zrežíroval Abhishek Chaubey. Všechny epizody jsou už teď na Netflixu. Tady je trailer:

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest