Na cestách: Jason Momoa se poflakuje na HBO

Na cestách: Jason Momoa se poflakuje na HBO | Fandíme seriálům
HBO Max
Zobrazit dalších 18 obrázků
„Aquaman“ obdivuje motorky, kytary, řemeslo a krajinu. Můžete se připojit.

Jedním z „žánrů“, který v posledních letech spolu s nárůstem počtu streamovacích služeb hodně posílil, jsou „dokumenty s celebritami“. Will Smith měl Vítejte na planetě Zemi, Chris Hemsworth Tělo nezná hranic, Jeff Goldblum Svět očima Jeffa Goldbluma, Zac Efron Nohama na Zemi, Orlando Bloom To the Edge. Na spoustu dalších podobných určitě zapomínám. A teď svojí troškou do mlýna přispívá také Jason Momoa.

Ten pro HBO Max připravil osmidílnou minisérii Na cestách (On the Roam). V té se Jason vydává napříč Amerikou a navštěvuje nejrůznější milovníky věcí, které jsou známému herci blízké. Většinou to nějakou souvisí s motorkami, hudbou, extrémními sporty. Dokument se hodně zaměřuje na práci šikovných řemeslníků, na um lidí (třeba muzikantů), kteří řemeslné výrobky používají a na krajinu, skrze kterou Momoa k tomu všemu projíždí.

Nejde o nějaké zlomové dílo, o nějaký hluboký zážitek. Vlastně je to taková kombinace cestopisu, vlogu, five-minute crafts a pokecu s celebritou. Ničemu z uvedeného není věnována plná pozornost, a že by se vše navzájem pojilo v nějaký skutečně promyšlený celek také říct nejde. Ale jestli je vám sympatický Momoa, jestli máte rádi jeho koníčky a baví vás hezky vypadající cestovatelské vlogy, tak je Na cestách vlastně takový celkem sympatickou chill-out, který můžete použít třeba jak kulisu k nějaké jiné činnosti.

Sérii připravili Momoa, Brian Andrew Mendoza, James Mendoza, Adam McClaughry a Ben Holmes. Už teď můžete na HBO Max vidět šest epizod.

Podklady a foto: HBO Max

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest