Král Tulsy: Stallone obviněn z hrubého chování ke kolegům

Král Tulsy: Stallone obviněn z hrubého chování ke kolegům | Fandíme seriálům
Paramount
Castingová agentura odchází od natáčení mafiánského seriálu.

Magazín Deadline mapuje výbušnou situaci na natáčení seriálu Král Tulsy (Tulsa King). Aktuálně se v americké Atlantě natáčí druhá řada a castingová agentura Rose Locke Casting oznámila, že ukončí k 12. dubnu s produkcí spolupráci. Agentura to veřejně uvedla na sociálních sítích a ve zprávě určené svým klientům Rose Locke doplnila, že na place panuje toxické prostředí, kterému nechce manažerka sebe nebo své lidi nadále vystavovat.

Podle dostupných vyjádření různých lidí, kteří se natáčení účastnili, si herec Sylvester Stallone a někdo z režisérů neodpustili urážlivé poznámky na adresu komparsistů. Nemělo jít o pocit několika jednotlivců, ale celé řady komparsistů, kterým bylo chování Stallona a režiséra nepříjemné. Komparsisté měli čelit urážkám svého vzhledu či postižení, mělo se jim dostat posměšků, Stallone měl kvůli „ošklivému“ komparsu sprostě nadávat a dožadovat se toho, aby byl obklopen pohlednými mladými ženami. Pro některé lidi byla práce na seriálu otřesným zážitkem a jiní přinejmenším označili produkci za neprofesionální.

Stalloneho zástupci nebo někdo z produkce se k obviněním v tuto chvíli nevyjádřili. Na záležitost bylo upozorněno HR oddělení společnosti Paramount, která seriál točí, tak uvidíme, zda situace bude mít nějaké další konsekvence. Komparsisté z Atlanty a okolí se na sociálních sítích snaží mezi sebou navzájem přesvědčit k tomu, aby se k seriálu Tulsa King nepřipojovali. Pokud by všichni výzvu vyslyšeli, mohlo by to produkci protahovat, prodražit nebo přinutit k úpravě scénáře, aby se scény bez většího komparsu obešly.

V tuto chvíli situaci známe pouze z tvrzení přítomných komparsistů, kteří si mezi sebou vyměňují zkušenosti online. Obtížně se tedy hodnotí už jen to, zda k údajným Stallonovým nevhodným poznámkám došlo nějak jednorázově, anebo nepříjemné pracovní prostředí panovalo při natáčení Krále Tulsy dlouhodobě. Každopádně tím, že se situace propírá, by mohlo dojít minimálně k rozproudění veřejné debaty. A ta třeba napomůže tomu, aby se během filmových a seriálových natáčení dbalo na dodržování profesionálního respektu vůči všem kolegům, bez ohledu na to, na jaké jsou pozici.

Foto: Paramount

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 1

Karel | 09.04.2024 18:06
Slyovi žehnám. Nechci ve filmech a seriálech čumět na hnusný, tlustý a postižený lidi ze kterých se mi 4x otočí žaludek a bolí mě oči ještě druhej den. Jsem s ním na stejný vlně. Chci se koukat na hezký, šťavnatý lidí plný sexappealu. Na postižený je neslušný civět a lidi, který nemají potřebu se o sebe start nestojí ani za pohled.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest