The Punisher už se překvapivě točí, máme první fotky

The Punisher už se překvapivě točí, máme první fotky | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 8 obrázků
Objeví se Punisher v Agentech S.H.I.E.L.D.u? A čeká nás ženská "Punisherka"?

Před pár dny Comic-Con New York oznámil, že Jon Bernthal bude fanouškům k dispozici pouze o víkendu, protože něco točí pro Netflix a okamžitě se začalo spekulovat o tom, jestli už se netočí seriál The Punisher. A ono to tak skutečně je. V Brooklynu se pod krycím jménem Crime začalo natáčet. Včera se podařilo paparazzi pořídit první fotky a najdete je dole v galerii. Jak sami můžete vidět, Frank Castle zatím dělá všechno pro to, aby jej nikdo nepoznal, ale problémy si jej jistě brzy najdou.

O seriálu zatím víme tolik, že by měl mít premiéru zhruba za rok, že showrunnerem je Steve Lightfoot (Hannibal), a že jednoho z padouchů, potenciálně nepříliš významného Bobbyho Sainta, by si měl zahrát Ben Barnes (Letopisy Narnie, Westworld). Údajně se také hledá představitel Microchipa, což je v komiksech Punisherův dodavatel zbraní, který s Frankem začne spolupracovat po tom, co mu (v komiksem) Kingpin zabije synovce.

Zajímavé je, že plnovous Frank Castle nosil především v komiksech, které napsal Greg Rucka, což je asi nejoblíbenější Punisherův autor hned po Garthu Ennisovi. V Ruckových komiksech Castle vystupoval jako tichý zabiják, kterého v kriminálním podsvětí předchází pověst mytického strašáka z hororového filmu. V New Yorku se utkává se zločineckou organizací The Exchange, která je složená z těch nejhorších vyvrhelů, třeba i bývalých agentů HYDRY. Zajímavá je na Ruckově komiksové řadě především postava Rachel Alves (obrázek v galerii), bývalé mariňačky, kterou pojí s Punisherem podobný osud, když jí v den její svatby zastřelí manžela, rodinu a všechny přátele. Společně s Frankem se pak vydává na cestu odplaty. Tak uvidíme, jestli se seriál inspiruje zrovna touhle komiksovou řadou, víc se dozvíme třeba už o víkendu, až Bernthal vystoupí na Comic-Conu.

A pozor, mezi fanoušky se spekuluje také o tom, že by se Punisher mohl objevit také v Agentech S.H.I.E.L.D.u. Punisherův tvůrce Gerry Conway se zúčastnil premiéry čtvrté řady seriálu, šéf televizní divize Marvelu Jeph Loeb jej představil publiku a následně řekl, že později v průběhu čtvrté sezony Agentů pochopíme, proč Conwaye (společně s několika dalšími lidmi) na premiéře uvedl. Tak se necháme překvapit, jestli z toho skutečně něco vyleze, nebo jen Loeb testuje naši pozornost.

Zdroje: IGN, Coming Soon, MCU Exchange, NY Comic-Con, ComicBook.com, Just Jared

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 4

Fimi | 07.10.2016 15:11
Anonym: jsi nějak chytrej :-) toto je jiný Ghost Rider to není Johny Blaze a navíc v seriálu bude i tak trochu jiný předpokládám.....ale nechci se s tebou pouštět do větších diskuzí
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest