The Grand Tour: Trailer má vše od tanků až po velbloudy

The Grand Tour: Trailer má vše od tanků až po velbloudy | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 8 obrázků
Nástupce Top Gearu slibuje velký rozpočet a známou dynamiku mezi moderátory, kterou mají diváci tak rádi.

Tři mušketýři stojí na závodním okruhu u auta a družně debatují o zlomené ruce, aby se v následujícím okamžiku ozvaly svěží tóny akordeonu, ke kterým se připojí zvuky kvílících pneumatik a motorů drahých aut. To je trailer na velkolepě se šklebící pořad The Grand Tour.

Popisky mezi sestříhanými momenty z pořadu nás v nejmenší potřebné míře seznámí s tím, co diváky v následujících týdnech čeká a zbytek záběrů už jen potvrdí to, co se o The Grand Tour proslýchalo dřív. Clarkson, Hammond, May, velkolepé záběry, rychlá auta, drahá auta, stará auta, zničená auta, lodě, vrtulníky, bojová technika, památky, velbloud… Dostaneme snad všechno a ještě víc, protože po Clarksonově filozofické poznámce, že je důležitější dobře vypadat, než koukat se kam jdeš, nemůže být pochyb, že se na nás valí lavina.

Asi všem musí být po zhlédnutí upoutávky jasné, že Top Gear po faceliftu nepočítá s ničím jiným, než masivním úspěchem. Rozhodně (i když ještě na obrazovkách ani neodstartoval) už teď přebral štafetu od svého předchůdce a připomínáme, že s ní s celou parádou dorazí již za měsíc (18.11. 2016) na kanál Amazon Prime

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Deni$ | 12.10.2016 18:43
Zatím to vypadá jako jeden velkej Top Gear speciál, který sem měl stejně hlavně rád, takže narozdíl od nového Top Gearu, The Grand Tour - natěšenost.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest