Živí mrtví se vrátili a byl to pořádný masakr

Živí mrtví se vrátili a byl to pořádný masakr | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 26 obrázků
Po dlouhém čekání konečně víme, koho Negan odeslal do věčných lovišť. A byla to pořádně krvavá lázeň.

Když skončila šestá řada populárního seriálu The Walking Dead (Živí mrtví), značnou část fanoušků neskutečně rozčílil cliffhanger, který sezonu uzavřel. Jedna z postav zemřela a my čekali celé léto na odhalení toho, která to vlastně byla. Teď je to venku a fanoušci Glenna (Steven Yeun) a Abrahama (Michael Cudlitz) mohou začít truchlit či nadávat. Dvojitým odpalem nový padouch Negan (Jeffrey Dean Morgan) ukázal, že opravdu nežertuje a bude patřit mezi vůbec nejnebezpečnější protivníky, na jaké hrdinové v seriálu zatím narazili.

V komentářích určitě dejte vědět, jestli vás smrt dvou hrdinů překvapila, jestli jste si správně tipli konec alespoň jednoho z nich, popřípadě, jak moc vám budou pánové chybět. Víc v prvních dojmech:

Naši hrdinové zažili mnohé těžkosti. Nemoci, hlad, nemrtvé, zradu i osobní ztráty. To je zocelilo, udělalo je nezastavitelnými. Teď o tu svou nezastavitelnost přišli. Mysleli si, že našli bezpečí, stabilitu, domov, že jim svět leží u nohou. Šeredně se mýlili. Po tom, co Negan z jednoho z hrdinů udělal krvavý exemplární příklad se ostatní skutečně podvolí a v první polovině sedmé řady budou žít zlomení pod jeho nadvládou. Ostatní postavy zatím neví, co se s Rickem a spol. stalo, ale brzy zjistí, že ani oni nemohou novým pořádkům uniknout. Všichni budou muset začít znovu od začátku. Svět není takový, jaký si jej představovali. Je větší a ještě nebezpečnější.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 7

Pravdoláskař | 25.10.2016 14:04
Naopak, je škoda, že neumlátil Darylka. IMHO teď to dopadne tak, že Darylek přebere komiksový osud Dwighta a samotného Dwighta nejpozději do konce série vítězoslavně zabije… Jo, tvůrci se vážně snažej, abych Darylka nenáviděl čim dál víc…
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest