Taboo: Tom Hardy ovládá temná umění a mstí se

Taboo: Tom Hardy ovládá temná umění a mstí se | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 9 obrázků
Tom Hardy se jako Batman vrací do Londýna 19. století, aby našel své dědictví v troskách a ze stínů se jej pokusil získat zpět.

Taboo je nová minisérie, kterou společně připravují BBC a FX. S nápadem na sérii přišli Tom Hardy a jeho otec Chips, přičemž Tom si zahraje hlavní roli. Seriál je směsí špionážního thrilleru, dramatu o pomstě a temného dobrodružství. Je zasazený do roku 1841, kdy se James Keziah Delaney (Hardy) po mnoha letech vrací do Anglie. Předpokládalo se, že dědic obchodního impéria je mrtvý, a tak je jeho dědictví v rozvalinách, rozvráceno jeho nepřáteli a neprůhlednou Východoindickou společností, která bude v seriálu vykreslená jako CIA své doby. S pomocí tajné zásoby diamantů, ke kterým přišel neznámo jak, se James pokusí své nepřátele porazit. Název seriálu odkazuje k nepřirozeným schopnostem, kterým se Delaney naučil během svých cest Afrikou.

Se scénářem otci a synovi Hardyovým pomáhal Steven Knight (Peaky Blinders, Locke, Východní přísliby). Společně se třemi scenáristy produkuje Ridley Scott. První čtyři epizody zrežíroval Kristoffer Nyholm (The Killing) a zbylé čtyři Anders Engström (seriáaly Wallander či Jordskott). Na rozpočtu se nešetřilo a při pohledu na níže přiložené trailery může seriál vzdáleně připomínat Penny Dreadful. Dále hrají Oona Chaplin, Jonathan Pryce, David Hayman nebo Michael Kelly. S uvedením se počítá na leden 2017.

Fotky: BBC, FX

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Fimi | 12.11.2016 16:48
tak na toto se fakt těším, nápad výbornej
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest