Supernatural se málem potkal se Smallville

Supernatural se málem potkal se Smallville | Fandíme seriálům
Zobrazit další 1 obrázek
Na CW se o "crossovery" pokoušeli už dávno před Flashem a Arrowem.

Minulý týden se ve velkém crossoveru propojily čtyři seriály stanice CW Arrow, Supergirl, The Flash a Legends of Tomorrow. Něco na způsob cross-overu málem zažil už před lety jiný superhrdina z té samé stanice. Řeč je o Clarku Kentovi, dědečkovi všech současných televizních komiksovek, který na CW svým následovníkům vyšlapal cestičku.

Asistent produkce Jackson Stewart v nedávném rozhovoru prozradil, že scenáristický tým seriálu Supernatural si dlouho pohrával se zábavnou myšlenkou. Chtěli napsat epizodu, ve které by všechny představitele Supermana začala stíhat strašlivá kletba. Všichni předchozí představitelé muže z oceli už byli mrtví a teď byla řada na Tomu Wellingovi, představiteli Clarka Kenta ze Smallville. Je na bratrech Winchesterových, aby jej ochránili.

Myšlenka nakonec nikdy nebyla realizována a v dnešní době je na něco takového asi pozdě, protože Smaillville už se řadu let nevysílá. Několik meta momentů nicméně se seriály spojit můžeme. Tak za prvé, Jensen Ackles málem hrál samotného Clarka Kenta a nakonec hrál alespoň Jasona Teaguea, jednu z hlavních postav čtvrté řady Smallville. Herec tvrdí, že měl hrát i v páté řadě, ale právě kvůli seriálu Supernatural Smallville předčasně opustil. A druhá zajímavost, když je řeč o skutečných hercích v seriálu Supernatural: V jednom dílu se hrdinové show dostanou do paralelního vesmíru, lépe řečeno do toho našeho vesmíru, kde jsou jejich životy pouze seriálem a obě dvě postavy mají možnost potkat své herecké představitele. Následuje malá ochutnávka.

Co vy na to? Máte rádi, když filmy nebo seriály přichystají pro fanoušky podobné legrácky?

Zdroj: EW

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest