96 hodin: První trailer na seriálovou verzi

96 hodin: První trailer na seriálovou verzi | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
Přesvědčte se o tom, jak Bryan Mills trénoval zachraňování unesených už od svých začátků v CIA.

27. 2. 2017 uvede NBC seriál natočený na motivy filmu 96 hodin. Nejedná se čistě ani o prequel, ani o restart, ale o jakýsi mix. Hlavní postavou seriálu je sice Bryan Mills v jeho začátcích, nicméně místo do minulosti je seriál zasazený do současnosti. Teď je tu první trailer, který bohužel neslibuje nic moc zajímavého.

Upoutávka ukazuje, že Mills už měl jednu dceru, která zemřela, když se Bryan (bývalý Zelený baret) snažil ve vlaku zastavit dva ozbrojené útočníky. Jeho osobní život je v troskách, podle oficiální synopse je zničený a myslí na pomstu. Jeho hrdinského kousku si však všimla CIA a nabídne mu práci. Z traileru to vypadá, že Mills pro agenturu bude řešit případy unesených lidí, takže to vypadá, že se série bude motat pořád dokola kolem toho, co už do mrtě vytěžily filmy a nebude mít valnou snahu nabídnout cokoliv nového. Navíc chybí poctivá akce, na jakou jsme zvyklí z filmů (nebo přinejmenším z toho prvního).

Samozřejmě není vyloučené, že se pouze trailer snaží nalákat filmové příznivce a sám o sobě pak bude podstatně rozmanitější. Zatím to ale celé působí jen jako pásová výroba pro celoplošnou televizi, která se zoufale snaží zaujmout známým jménem. Jaké dojmy ze seriálu máte po prvním traileru vy?

Showrunnerem je Alexander Cary (Homeland), v hlavní roli hraje Clove Standen (Vikingové), dále hrají Jennifer Beals (Anatomie lži, Aquarius), James Landry Hebert (Westworld) nebo Simu Liu (Blood and Water).

Zdroje: Slashfilm

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 3

peté13 | 18.12.2016 07:50
Hidden : Proč by mu unášeli v každém díle dceru ? Podívejte se na to znovu a pořádně. Kryptoonan : Jinak trailer toho moc neukázal, takže úvahy o kvalitě seriálu jsou myslím zatím zcela předčasné a zbytečné.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest