The OA: Další seriál plný záhad dorazil na Netflix

The OA: Další seriál plný záhad dorazil na Netflix | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
Slepá ztracená dívka se po letech znenadání objeví a vidí. Tím sled znepokojivých tajemství ani zdaleka nekončí. Seznamte se, koukněte na trailery.

Už od včerejška je na Netflixu k dispozici další seriál, který do značné míry staví na odkrývání záhad. The OA pojednává o Prairie Johnson (Brit Marling), slepé dívce, která před lety beze stopy zmizela. Teď je jí něco přes dvacet, z ničeho nic se objeví doma na maloměstě a ještě ke všemu vidí. Někteří z místních to považují za zázrak, ostatní jsou znepokojení a dokonce se cítí v ohrožení. Věci nadále komplikuje fakt, že Prairie z nějakého důvodu odmítá rodičům a FBI říct, co se během let kdy byla pryč, vlastně stalo.

Upoutávky mají správně znepokojivou atmosféru a podmanivý vizuál, obecně se pak zdá, že je to další z řady seriálů, co vás zaháčkuje svými hádankami a snad i zajímavými postavami. Minimálně herecký ansámbl je poctivý. Vedle Brit Marling v hlavní roli jsou tu Emory Cohen (Brooklyn), Scott Wilson (Živí mrtví), Phyllis Smith (The Office) nebo Jason Isaacs (Harry Potter). Společně s Marling show vytvořil scenárista a režisér Zal Batmanglij, se kterým herečka natočila už snímky The East a Sound of My Voice. Pokud Zalovu práci znáte, tak asi tušíte, že nás čeká neobvyklý zážitek. Jestli jste seriál už stačili nakousnout, dejte vědět, jaký z něj zatím máte dojem.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Fimi | 17.12.2016 12:33
tomu dám šanci, první díl vypadá skvěle....
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest