Will and Grace: Slavný sitcom bude oživen

Will and Grace: Slavný sitcom bude oživen | Fandíme seriálům
Další seriál vstává z mrtvých, přesně podle soudobého trendu návratů. AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZACE: Tak situace není tak průzračná, jak by mohla být. Debra Messing, která hrála v seriálu Grace, na svém Twitteru Jordanovo tvrzení popřela. Konkrétně napsala: "Bohužel, Leslie se mýlil. Došlo jenom na řeči." Nebo lépe řečeno na "talks", což může v Hollywoodu znamenat jak zcela nezávazné řeči, tak jednání oficiálnějšího charakteru. Tak či tak herečka tvrdí, že nic pevně stanoveného není. Inu, pokud Debra nic netají, tak pro fanoušky seriálu nejspíš škoda.

Původní novinka 1.1.: Will and Grace patří mez ty vůbec nejúspěšnější sitcomy. Seriál běžel po dobu 8 sezon v letech 1998-2006 na americké stanici NBC a pojednával o homosexuálním architektovi a heterosexuální interiérové návrhářce, kteří jsou nejlepší přátelé a žijí spolu. Krom titulární dvojice jsou hlavními postavami také Graceina výstřední "asistentka" Karen a Willův přítel z mládí Jack, extcentrický herec, taktéž gay. Seriál se odehrával v New Yorku a byl zaměřený na vztahy, randění, sex a homosexuální a židovské stereotypy. Seriál se dočkal jak kritiky za stereotypizaci gayů, tak pochval za to, že je pomáhal normalizovat v očích americké veřejnosti. Sitcom posbíral řadu cen Emmy, které dostali dokonce všichni čtyři představitelé hlavních rolí, což dokázaly jen dva další sitcomy.

Loni na podzim podpořili všichni čtyři představitelé hlavních rolí (Eric McCormack, Debra Messing, Megan Mullally a Sean Hayes) desetiminutovým videem kampaň Hilary Clinton. Následně začala vyjednávání o dalším pokračování seriálu a teď herec Leslie Jordan, který měl v seriálu v letech 2001-2006 vedlejší roli, tvrdí, že se Will a Grace vrátí s dalšími deseti epizodami. Natáčení má začít v červenci, s premiérou se prý počítá na podzimní televizní sezonu. Oficiální vyjádření stanice NBC zatím nepodala, nicméně má někdo z vás na další epizody Willa a Grace chuť?

Zdroje: Debra Messing, KPBS

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest