Arrowverse: Supergirl, Flash, Arrow a Legends se vracejí

Arrowverse: Supergirl, Flash, Arrow a Legends se vracejí | Fandíme seriálům
Zobrazit další 1 obrázek
Všechny DC seriály stanice CW jsou zpět. Legends of Tomorrow mění den vysílání, Kevin Smith točí další epizodu Supergirl.

Po vánoční pauze se na obrazovky vracejí všechny čtyři seriály z Arrowverse – Supergirl, Flash, Arrow i Legends of Tomorrow. Tady jsou trailery a synopse:

Supergirl - Supergirl Lives (Supergirl žije)

Kara je dojatá příběhem ztracené ženy jménem Izzy a rozhodne se vyšetřovat, i když jí Snapper Carr (Ian Gomez) nakáže, aby to nechala být. Kara se společně s Mon-Elem vypraví na místo, kde byla Izzy naposledy spatřená a oba dva propadnou portálem na jinou planetu – otrokářský Měsíc, kde jsou utiskovaní lidé prodáváni jako otroci. Velitelem překupnického gangu není nikdo jiný než Roulette (Dichen Lachman). Aby to bylo ještě složitější, má otrokářský Měsíc červené slunce, takže jsou Kara a Mon-El bez svých schopností a nemají jak se z planety dostat domů. Doma na Zemi se Alex viní za to, že Kara zmizelá a strachuje se, že se až příliš věnovala vztahu s Maggie a málo dohlížela na svou sestru. Epizodu režíroval Kevin Smith.

Flash – Borrowing Problems from the Future (Vypůjčené problémy z budoucnosti)

Barryho mučí jeho vize budoucnosti, kde Iris zavraždí Savitar. Když se v Central City objeví kriminálník Plunder (Stephen Huszar), Barry si vzpomene na to, že padoucha viděl ve své vizi budoucnosti a obává se, že když Plundera dopadne, zpečetí tím Irisin osud. Zmatený Barryho váháním při pronásledování Plundera, rozhodne se Wally, že musí jednat. Caitlin nabídne Julianovi práci.

Arrow – Who Are You? (Kdo jsi?)

Ze strachu, že má Prometheus pravdu, že je v jádru vrah, chytá se Oliver stébla naděje, které představuje zázračný návrat Laurel Lance (Katie Cassidy). Jenže Felicity se pořád vyrovnává s vraždou detektiva Malonea a prahne po pomstě. Chce zastavit Promethea za jakoukoliv cenu. Diggle ve vězení bojuje o život.

Legends of Tomorrow – Raiders of the Lost Art (Dobyvatelé ztraceného umění)

Když se Damien Darhk (Neal McDonough) a Malcolm Merlyn (John Barrowman) pokusí v roce 1967 zajmout Ripa Huntera, vytvoří tak odchylku dost velkou na to, aby přitáhli pozornost Legend. Na místě však tým zjišťuje, že si Rip nepamatuje na nic ze své minulosti kvůli „časovému driftu“ a je to jen vysokoškolský student. Zatímco se snaží Ripa přesvědčit o tom, kým kdysi býval, zjišťují, že vlastní mocný artefakt zvaný Kopí osudu, po kterém prahne Legion of Doom. Ray a Nate dále zjišťují, že je odchylka osobně ovlivnila, což komplikuje jejich snahu pomoci týmu. Rory žádá Steina o pomoc a donutí jej slíbit, že jeho tajemství nevyzradí ostatním. Legendy se přesunují z čtvrtka na úterý, kdy se budou vysílat společně s Flashem.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest