Komentáře 4

Mihič | 21.08.2019 20:32
Není potřeba měnit konec. Dovolím si tvrdit, že drtivá většina fanoušků nekritizovala konec seriálu, ale způsob jakým jsme se k němu dostali. Takže za mě v pořádku. Bohužel ale všichni víme, že GRRM již není nejmladší a ani v nejlepší fyzické kondici a vzhledem k tomu, jak dlouhé je čekání na další díl, bohužel nevěřím, že by další kniha měla vůbec vyjít.
Eso Rimmerová | 21.08.2019 17:28
Nemám problém s tím, pokud knižní série bude mít stejný konec jako seriál, ale doufám, že k němu dospěje nějakým logickým a smysluplným způsobem, což se v seriálu nestalo. Celkově už od 5. série začínala jít jeho kvalita dolů a bylo jasně vidět, že tvůrcům došla knižní předloha a sami si s dějem nevědí rady. Seriál ztratil svou nepředvídatelnost, množily se díry v logice a ohraná klišé a tvůrci se s nedostatky ve scénaři nedokázali popasovat jinak než snahou o kompenzaci čím dál bombastičtějšími efekty. Kvůli tomu mi poslední série připomínaly Avatar - obrovský "hype", impozantní efekty za miliony, ale zápletka jak z přihlouplé komedie ze střední. Možná že to, že GRRM showrunnerům prozradil, jak to má všechno skončit, bylo spíš na škodu. Byli pak vázaní na určitý cíl, který zřejmě příliš neodpovídal jejich představě, a oni se pak "zuby nehty" do toho cíle museli nějak dostat. Výsledkem bylo, že zakončení působí neskutečně nuceně a neuvěřitelně, což už jenom korunuje bezradnost celé druhé poloviny seriálu.
Abych to shrnula: Mizerná úroveň poslední série pro mě nebyla žádný šok, protože po pozvolném úpadku už jsem od ní neměla valné očekávání. Proto dost dobře nechápu, proč fanoušci najednou protestují proti 8. sérii, když Hra o trůny přestala být sama sebou už dlouho před tím.
hrebrf | 19.08.2019 08:40
Jako že si pár feťáků zařve tak se přepíše kniha podle jejich přání :D a přetočí seriál :D Tak jo ale zaplťíte si to. Hned by bylo po řvaní.
hrebrf | 19.08.2019 08:39
Jako že si pár feťáků zařve tak se přepíše kniha podle jejich přání :D a přetočí seriál :D Tak jo ale zaplťíte si to. Hned by bylo po řvaní.

Přidat nový komentář

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest