Komentáře 9

.Karel | 13.02.2021 13:13
Jen pro ujasnění tohle:
Karel | 12.02.2021 08:14
Ty co ji vyhodili by měl někdo upálit.. svině

napsal nějaký kůň
Mysule | 13.02.2021 09:14
"Super" práce, papouškovat co píše SJW bulvár...
Ten údajně antisemitistický příspěvek vypadá ve skutečnosti takto:
https://www.the-sun.com/wp-con… /> Nic antisemitistického na něm není. Někomu to může připadat jako necitlivé a přehnané přirovnání, ale to je asi tak všechno.

Z druhé strany konfliktu, tweet Pedra Pascala, kde údajně prohlásil voliče Trumpa za Nácky, vypadá takto:
https://i1.wp.com/www.monsters… /> Fascinuje mě, jak z toho bulvární MAGAs vždycky dokážou účelově vynechat Konfederaci, protože je třeba zdůrazňovat Nácky, protože Nácci jsou velké špatné, bububu!
Zvažuju, že si tohle meme ukrandu a upgraduju o Hrabiše, až prohraje. :D

Ani jedno mi nepřijde jako důvod někoho chtít vyhodit a zničit mu kariéru neustálým šikanováním na soc. sítích.
Po prohře Trumpa se v plné "kráse" ukázalo, jak jsou ti nejhlasitější kritici pošahaných SJWs úplně stejní jako samotní SJWs a rozpuští se jak nejkřehčí sněhové vločky, když není po jejich. Trumpa opustili i jeho právníci, protože ty jeho obvinění o "ukradených volbách" by nemohli dokázat, ale on si pořád jede svou jako ukázkový narcis, kterým je, a pak to končí zfanatizovaným davem v kapitolu. Ale MAGAs budou pořád tvrdit, že jsou lepší než BLM, kteří rabovali obchody. Kdyby pokrytectví nadnášelo...

USA je neskutečným způsobem v pr*eli a pokud tyhle dementní bulvární války neskončí, tak budou mít brzo válku skutečnou.
Teď to odnesla Gina Carano, protože většina Hollywodu jsou SJWs a ona vyčnívá z řady, ale být to naopak, nepochybuju, že by letěl Pedro Pascal a Mando by holt už nikdy nesundal helmu, s*át na to že Filonimu a Favreaouovi by to nadělalo bordel v ději, který mají dopředu vymyšlený...
Vůbec bych se nedivila, kdyby vyhození Giny byla hlavně pomsta zhrzené Kathleen Kenndy Filonimu a Favreauovi za to, že dokázali vytvořit Mandaloriana, který je populární, zatímco o její woke tvorbu skoro nikdo nestojí. Jim se daří, jí ne, tak jim naschvál udělá plothole v ději vyhozením herečky, která má v seriálu svoji důležitou roli.
Taky se mohla bát, že by ji někdo z nich nahradil, protože fanoušci po tom volají v jednom kuse. Stejně se to nakonec dřív nebo později stane, pokud Disney nehodlá přivést sám sebe ke krachu. Měli krásně našlápnuto, aby rozjeli další seriály ze světa Star Wars, fanoušci se těšili na Bobu, Ahsoku, Obi-Wana... a ona to takhle sabotuje. To není racionální rozhodnutí, to je ubohé vztekání rozmazleného děcka.
n3om4ncz | 12.02.2021 17:17
DanielFF: Tu kauzu jsem nesledoval celou, jen utržky, ale souhlasím.

Osobně jsem hollywood už odpískal, Mandaloriana jsem ještě dál, ale už jsem s ním skončil. Hollywood rozjel brutální levicovou politiku ve filmech a sériálech, že se na to nedá ani dívat. (Před lety jsem měl Netflix, který jsem zrušil a poslední rok mě Netflix spamoval skoro každé 2 týdny, že se mám vrátit, až jsem musel odhlasit odběr.)

Hollywood je pro mě ted mrtvý, snad za 10let bude lepší. Do té doby si vystačím s japonskou a s korejskou produkci - máj celkem dobrý věci poslední dobou.
DanielFF | 12.02.2021 08:56
Anarvin udělal přesně to, co jsem čekal, že udělá- prostě vezme informaci z velkých zahraničních serverů, bez jakéhokoli ověřování ji přetlumočí a ještě do toho vloží svoje v celku radikální myšlenky, aby tomu nasadil korunu. Kdybys Anarvine víc pátral, tak bys zjistil několik věcí. Za prvé, do trendů na sociálních sítích se pravidelně dostávala i podpora pro Ginu Carano, #WeLoveCaraDune a #weloveginacarano. Za druhé, celý tento konflikt začal tím, že určití extrémní levičáci na sociálních sítích nutili Ginu, aby si dala do svého úvodního popisku na Twitteru, jak moc podporuje trans lidi atd. Tohle mimochodem tihle levičáci dělají skoro u všech velkých celebrit a když to odmítneš, tak po tobě půjdou. A přesně tohle se stalo s Ginou. Ne, že by nějak nepodporovala trans lidi, ale prostě necítila potřebu si něco takového dávat na úvod svého profilu (všechno se to dá dohledat, jestli nevěříš, tak si to najdi). Od té doby ti magoři překrucují vše, co Gina Carano řekla (opět, stačí se podívat na její skutečné příspěvky a pak na to, jak to ti šílenci a různé servery interpretovali).
A teď k tomu, proč jí vyhodili- čistě kvůli více či méně kontroverzním příspěvkům to nebylo a zde jsou důvody proč. Asi ti Anarvine uniklo, že třeba takový Pedro Pascal přirovnal miliony Američanů k nacistům. A asi ti také uniklo, že se Lucasfilm zastal své novější zaměstnankyně Krystiny Arielle, když fanoušci oprávněně upozornili na obrovské množství zcela jasně rasistických příspěvků na Twitteru z její strany vůči celé jedné rasové skupině. A proč tohle těm dvěma prošlo? Protože to patřilo do extrémně levicového smýšlení, kterým je celý Hollywood nasáklý- Pedro Pascal konkrétně přirovnal k nacistům konzervativce, což evidentně nevadí, když je Hollywood zpravidla levičácký. A Krystina Arielle mířila své jasně rasistické příspěvky na bílou rasu, což se také zjevně odpustilo, když nadávat na bílou rasu je evidentně v pořádku, jak můžeme vidět napříč celým Hollywoodem a médii.
Ginu Carano tedy nevyhodili čistě proto, že by udělala něco kontroverzního. Vyhodili ji proto, protože její subjektivní názory nepodporovaly myšlenky extrémních levičáků. Tady můžeme vidět, jak moc velcí pokrytci Lucasfilm, Disney a celkově Hollywood jsou: říkají stop rasismu a že podporují silné a nezávislé ženy- oboje ovšem platí jenom v případě, pokud to není v rozporu s radikálně levičáckými postoji a pokud nejde o možnost získat velký balík peněz z Číny- "když budeš rasista vůči bílé rase, je to v pořádku, ale opovaž se mít své vlastní názory a sdílet je, pokud nejsi levičák". Ať se to někomu líbí, nebo ne, Hollywood je zkrátka prohnilé místo, které už před nějakou dobou strhlo extrémní levičácké smýšlení. Je to smutné, špatné, ale je to tak. Všechno, co jsem tady uvedl, se dá dohledat. Říkal jsem to už dříve a říkám to znovu, Anarvine: Když toho o nějakém tématu dostatečně nevíš, tak nedělej, že toho o něm dostatečně víš. Spoléhat se čistě na to, jak informace zpracovávají velká západní média a neověřovat si věci dále, je chyba, která se ti už několikrát v minulosti vymstila- ještě větší chyba je dělat to dál. Zároveň by neuškodilo odpustit si ty tvoje radikální pohledy na spoustu věcí, řadu čtenářů jsi tím už beztak otrávil a z tohohle webu odešli. Jestli nechceš, aby to pokračovalo, tak bys s tím měl něco dělat.
Karel | 12.02.2021 08:14
Ty co ji vyhodili by měl někdo upálit.. svině
Miroslav Král | 11.02.2021 22:46
Lamarr, mýlíte se, svoboda projevu začíná tam, kde začínají práva a svobody druhých. Výroky, které nikomu nevadí není třeba chránit zákonem.
.Karel | 11.02.2021 20:30
Pokud chcete být nezaujatí, pak je třeba zmínit že na druhou stranu opravdu i někteří politici na nejvyšší úrovni řízení USA opravdu nahlas a reálně mluví o tom, že by se mělo sebrat volební právo všem kteří volili Trumpa. A ano, obdobnými slovy to začínalo i v Německu.
Gina to přestřelila, ale v základě mluví pravdu. Někteří lidi v USA zažívají tlak a výhrůžky za to že volili Trumpa. Nemalá skupina politiků chce MAGA označit za teroristickou skupinu a Trumpa jako jejich hlavu čímž by opravdu byl každý kdo Trumpa volil označen jako nápomocen terorismu některé konverzace se nesou dokonce i v duchu toho že si ta špatná polovina Ameriky nezaslouží být občany a opakuju to jde i z úst kongresmanů. A to je věc která se nesmí v demokratickým státu v žádným případě dít. Nehledě na to, že důkazy o falšování voleb nejvyšší soud odmítl přijmout a prozkoumat, což je i oficiální stanovisko které asi může každý svobodně dohledat. Že důkazy neexistují a nebyli předloženy je lež a desinformace.
Nestavím se na ničí stranu pouze předkládám fakta i z druhý strany aby si mohl každý udělat vlastní obrázek. Politika mi může políbit prdel dokud bude o tom že si člověk musí zvolit jednu nebo druhou stranu a být nepřáteli, pak jde o nefunkční systém a vytváření špatných podmínek pro život. Z Ameriky se stává v přímým přenosu neskrývaná diktatura a Trump byl jen předvoj.
Martin | 11.02.2021 19:39
Díky bohu.
Lamarr | 11.02.2021 15:33
Sloboda slova a prejavu konci tam kde zacinaju prava a slobody druhych. Na to vela ludi zabuda. Je to skoda, mne prisla v pohode baba

Přidat nový komentář

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest