Pose: Autor American Horror Story chystá pohled do života smetánky

Pose: Autor American Horror Story chystá pohled do života smetánky | Fandíme seriálům
Ryan Murphy nás nechá nahlédnout do života v luxusu v New Yorku 80. let.

Ryan Murphy už toho v televizi vyzkoušel mnoho. Na začátku své kariéry se zabýval komediálními seriály jako Popular a Glee. Dělal také dramatičtější projekty typu Plastická chirurgie s.r.o., nejvíce se proslavil svou prací na hororové sérii American Horror Story, která mu zajistila čtyřikrát prestižní cenu Emmy, a nedávno si odbylo premiéru jeho drama Feud, které kromě práce na scénáři i režíruje. V jeho dalším projektu se vrací do dramatického žánru, a to se seriálem Pose, v němž se bude zabývat obyvateli města New York v 80. letech minulého století.

Přesným rokem zasazení seriálu by měl být 1986. Jako hlavní postavy nám seriál představí nástup nové luxusní éry, trumpovské éry, svět plesů, literátů a společenské vrstvy z městského centra.

Murphy projekt píše se svými častými spolupracovníkem Bradem Falchukem (Amarican Horror Story, Scream Queens) a produkovat ho budou Nina Jacobson (Hunger Games), Brad Simpson (American Crime Story) a Sherry Marsh (Vikingové). Herce zatím nemáme potvrzené žádné, Murphy je ovšem známý tím, že rád ve svých seriálech obsazuje Sarah Paulson a Jessicu Lange, které obě hrají jak v American Horror Story, tak ve Feud. Ostatní herci budou nejspíš nové tváře. Pose by se měla vysílat příští rok na stanici FX, přesné datum nevíme, jeho produkce začíná ale už letos v říjnu.

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu