Rick a Morty: Kdy dorazí další díly a kde se zdržely

Rick a Morty: Kdy dorazí další díly a kde se zdržely | Fandíme seriálům
Zobrazit další 1 obrázek
Rick a Morty se po dlouhé době vracejí. Proč jim to trvalo tak dlouho?

O třetí sérii animovaného seriálu pro dospělé, nesoucího název Rick a Morty, jsme vás informovali na konci minulého roku. Nyní jsme se pár dní po odvysílání první epizody třetí řady dozvěděli, kdy se dočkáme jejího pokračování. Jak na obrazovkách televize, tak na portálu Adult Swim se další dobrodružství šíleného vulgárního vědce a jeho vnuka Mortyho objeví už toto léto.

Zajímá vás, proč na třetí řadu tak úspěšného seriálu čekáme už dva roky? Někteří fanoušci se domnívali, že se příprava nových dílů zastavila nebo zrušila, jeden z tvůrců seriálu, Dan Harmon, však fanoušk uklidnil a objasnil, co stojí za zdržením tak oblíbeného animovaného seriálu jako je Rick a Morty. Jako hlavní problém vidí své „neshody“ s kolegou Justinem Roilendem, se kterým na seriálu pracují jako jeho tvůrci. Na Twitteru nicméně osvětlil, že neshody nejsou žádné neřešitelné hádky, ale zkrátka perfekcionismus obou pánů, který tu a tam vede k tvůrčím střetům. A tak zkrátka příprava seriálu protahuje (příprava série začala už na konci roku 2015).

První epizoda, odvysílaná 1. dubna, sklidila, stejně jako všechny předchozí díly, nadšené ohlasy od kritiků i fanoušků (100% hodnocení na Rotten Tomatoes) a nasadila tak vysokou laťku zbytku série. Epizod se na léto chystá hned čtrnáct, a pokud jste Ricka a Mortyho ještě nezačali sledovat, teď je na to ta pravá chvíle. Pokud se nové série stejně jako já nemůžete dočkat, zkoukněte pár videí vydaných spolu s pilotní aprílovou epizodou.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu