Agenti S.H.I.E.L.Du: Propojení s Inhumans se neplánuje

Agenti S.H.I.E.L.Du: Propojení s Inhumans se neplánuje | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
Inhumans se v Agentech prohání už nějakou tu sezonu, jejich královskou rodinu tam ale nečekejte.

Když bylo oficiálně ohlášeno, že celovečerní film zaměřený na komiksové postavy Inhumans se doopravdy ruší a jeho místo převezme pouze televizní seriál, nemalému množství lidí to pořádně zamotalo hlavy. Jisté postavy patřící k této speciální rase si už totiž dávno odbyly svůj debut v Agentech S.H.I.E.L.D.u, kde je potkávaly vesměs pozitivní ohlasy. Jak se tedy celá tahle zapeklitá situace vyřeší? Nechá si Marvel pobíhat ve svém televizním světě dvě podobné party nadlidských bytostí, aniž by party samotné daly jakkoliv najevo existenci té druhé? Nebo máme brzy čekat velké spojení všech Inhumans do jednoho vlastního seriálu? Podle Jeda Whedona, hlavního showrunnera Agentů, se rozhodli pro první možnost a s Inhumans zatím žádné výrazné propojení nechystají.

Whedon své prohlášení samozřejmě nenechal bez opodstatněných důvodů, proč se takového spojení v blízké budoucnosti nejspíš nedočkáme. Podle něj to, že se oba seriály odehrávají v jednom samém vesmíru, hned neznamená, že mezi sebou nutně musí mít jakýkoliv kontakt. Když už přece jen na nějaký dojde, je to samozřejmě zábava, každý filmový i seriálový tvůrce ale bezesporu chce, aby jeho dílo fungovalo jako samostatná jednotka a řádně odměňovalo diváky za sledování, aniž by museli nakoukávat ještě deset dalších věcí. Pro lidi pilně sledující každý koutek světa Marvelu se sem tam samozřejmě najde pár drobností odkazujících i na další projekty, Jed Whedon i Scott Buck (showrunner Inhumans) si ale každý hrají na svém vlastním písečku a soustředí se hlavně na to, aby co nejlépe zabavili publikum svých vlastních seriálů, jakékoliv spojování je až na druhém místě.

Propojení ale nebrání pouze důvody uvedené výše, svou roli mají i stádia, ve kterých se oba seriály momentálně nacházejí. Agenti S.H.I.E.L.D.u dojeli čtvrtou sezonu a jako ostřílení veteráni vyhlížejí pátou, ale v době natáčení Inhumnas nebylo vyloučené, že Agenti skončí. Inhumans jsou zase opačný případ, za sebou nemají ještě ani první řadu, budou mít spoustu práce s představováním zbrusu nových tváří (a že jich nebude málo) a budou muset muset dosáhnout na nějaký alespoň minimální úspěch, aby opodstatnili případné pokračování. V jejich první řadě je tak šance na setkání s Agenty doopravdy nulová. Pokud by tedy měla být možnost, jak oba seriály propojit, je nutné nejdřív zajistit Inhumans pokračování. A ani poté by na propojení nemuselo vůbec dojít.

Co myslíte, byla by to škoda? Nebo je hlavní, aby byl každý seriál sám o sobě dobrý?

PS: Aktuálně bylo ohlášeno, že Inhumans pro sebe budou mít letošní podzim, zatímco další řada Agentů S.H.I.E.L.D.u dorazí až po Novém roce.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 4

Fimi | 18.05.2017 18:21
no Hive byl zabit co si pamatuju....v komiksech je to uplně někdo jiný a nemá nic s Inhumans společného....jako konec čtvré řady se mi líbil, ten Fitz je fakt skvělá postava a herec ho hraje výborně, Ghost rider byl fajn, téhle řadě nejvíce uškodila právě skoro půl roční pauza protože si nepamatuju co bylo v první půlce a tím pádem prostě musím jít s hodnocením dolů.....jinak kam se asi tým dostal? do Atilanu? to asi ne, možná že v MCU bude organizace SWORD, což je to samé co SHIELD na Zemi, ale toto je pro vesmír....no pátá řada bude až v 2018 kvůli A3 a bude nejspíš poslední, takže tam se to vše uzavře.....
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu