The Flash: Padouch 4. řady byl odhalen

The Flash: Padouch 4. řady byl odhalen | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 6 obrázků
Vůbec poprvé bude Barry čelit hlavnímu záporákovi, který není rychlík.

I když jsme měli možnost vidět opravdu velké množství padouchů s naprosto odlišnými schopnostmi, než má The Flash, kteří i tak dokázali našemu šarlatovému hrdinovi a jeho týmu pořádně zatopit, hlavním oponentem celé řady, byl vždy rychlík. Jako první se musel Barry utkat s Reverse-Flashem, po něm na scénu přiběhl Zoom, kterého vystřídal snad ještě zuřivější Savitar.

Ovšem tvůrci slibují změnu. The Flash bude čelit nepříteli bez schopností rychlíka. A bude jím zlosyn Thinker, vlastním jménem Cliford DeVoe. Právě o tomto záporákovi se v epizodě 3x18 s názvem Abra Kadabra, zmínil stejnojmenný padouch ze Země XIX, který mimo jiné, dokáže cestovat časem. Ten zmínil čtyři jména. Reverse-Flash, Zoom, DeVoe a Savitar. Se třemi z nich jsme se již setkali, ale DeVoe je pro nás stále neznámý. V poslední epizodě 3. řady se o něm zmínil i samotný Savitar.

V komiksech je Cliford DeVoe technický génius, který jsi sestrojí speciální přilbu, díky které ovládá schopnosti telepatie a telekineze. A jako padouch Thinker dostal The Flashe nejednou do úzkých. Tak jsem tedy zvědav, jak se seriálová verze tohoto záporáka povede.

Čtvrtá řada bude odlišná ještě v jednom směru. Seriál opustil scenárista a výkonný producent Aaron Helbing, který se na projektu podílel od pilotní epizody. Důvody jeho odchodu jsou neznámé, tak uvidíme, jak jeho odstoupení ovlivní či neovlivní kvalitu seriálu.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu