Inhumans: Nový trailer a další novinky z Comic Conu

Inhumans: Nový trailer a další novinky z Comic Conu | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
„Nelidé“ se předvedli v nových klipech a představili novou postavu.

V noci ze čtvrtka na pátek měl nový seriál Inhumans na Comic Conu vlastní prezentaci. Marvel tu měl šanci konečně otočit velice negativní ohlasy, které se na seriál valí už od jeho raných počátků, a alespoň u lidí, jež se mohli panelu plně zúčastnit, se to určitě povedlo. Z reakcí, které jsem četl, je většina určitě pozitivních a exklusivní klipy, které Marvel svým věrným na Comic Conu naservíroval, se dočkaly masivních potlesků. Pojďme si tedy popovídat, co všechno Inhumans vlastně prezentovali.

Pro začátek si povíme o jedné nové postavě, kterou odhalil hlavní producent Jeph Loeb. V seriálu byla totiž už dříve obsazena málo známá herečka Ellen Woglom, dosud jsme ale nevěděli, koho bude vlastně představovat. Pro Woglom byla vymyšlena zbrusu nová postava jménem Louise, mladá Inhumanka, která pochází ze Země a podle Loeba má nějaké ,,speciální znalosti“, ať už to znamená cokoliv. Postava byla sice vystavena Terrigenské mlze, substanci, jež probouzí v Inhumanech jejich speciální vlastnosti, ale žádné superschopnosti tím nezískala. Jak víme z Agentů S.H.I.E.L.D.u, Terrigenská mlha byla globálně vypuštěna po světě, Black Bolt (Anson Mount) tedy na Zem pošle Tritona (Mike Moh), aby vše důkladně prošetřil a zachránil všechny Inhumany, na které narazí.

A přesně to také ukazuje první klip, který byl divákům na Comic Conu prezentován. Všechno bylo samozřejmě promítáno ve formátu IMAX, aby mohl seriál dostatečně předvést, jaký vizuální styl bychom vlastně měli čekat. Záběry na džungli, kde Triton hledá, jsou prý překrásné a obrovský IMAX je tu využit na maximum. Když se kamera přemístila přímo do akce, diváci dostali také malou ochutnávku bojových scén, které uvidíme. Režisér Roel Reine ke klipu dodal, že kvůli IMAX kamerám postavili opravdu enormní a vysoké ateliéry, aby těmito širokými záběry, které formát dovoluje, mohli scény vůbec natočit.

Druhý klip se soustředí na všechny členy královské rodiny, jak společně hodují. Tady se namísto vizuálního stylu prezentují spíše interakce mezi postavami. Konverzaci začne Maximus (Iwan Rheon), který zpochybňuje svého bratra Black Bolta v jeho rozhodnutí poslat Tritona na Zem. Podle všeho se zdá, že postavy v tuto chvíli věří, že Triton při akci zemřel. Black Bolt odpovídá svou naznačenou řečí, které rozumí pouze jeho manželka Medusa (Serinda Swan). Herci následně klip okomentovali a Anson Mount sdělil, že na své ,,znakové“ řeči úpěnlivě pracoval a hodně ji studoval, aby působila reálně. Serinda Swan dále dodala, že i když mu Medusa rozumí, jeho slova čas od času překládá ostatním jinak, než je Black Bolt zamýšlel, protože má svůj vlastní názor, kterým překlad zabarví.

Třetí klip ukazuje Maximuse při shromáždění jeho vojska. Tomu nařizuje, aby chytili, nebo pokud je k tomu donutí, zabili Gorgona (Eme Ikwuakor) a Karnaka (Ken Leung). Vojáci se jeho rozkazy vydají splnit a tady mohli diváci v San Diegu oba Inhumany v akci, jak plně využívají svých speciálních dovedností, Gorgon vzduchové vlny, Karnak bojová umění. Iwan Rheon poté ujasnil, že Maximus určitě není zloduch ani žádný padouch, všechny jeho činy jsou pouze pro dobro rasy Inhumanů, nebo alespoň to tak vidí on. Jako poslední se promítal krátký klip Medusy, která konečně používá své vlasy, jak to známe z komiksů.

Jak celý efekt doopravdy vypadá, to můžete nyní posoudit ve zbrusu novém traileru, kterým Jeph Loeb celou prezentaci oficiálně zakončil a dodal, že podobných speciálních efektů uvidíme hodně, jen v prvních dvou epizodách mají přes 600 záběrů, které počítačovou magii obsahují. Nakonec ještě přidáváme pár plakátů, které se na Comic Conu objevily. Tak dejte vědět, jak jestli si u vás po nejnovější porci materiálů seriál nějak zlepšil reputaci.

Zdroj: THR

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 3

Michal | 21.07.2017 12:41
Pilot prepchajú efektami kvôli IMAXu a zvyšok série bude podpriemer
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu