Westworld: První teaser a info o castingu pro 2. sérii

Westworld: První teaser a info o castingu pro 2. sérii | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
První teaser na druhou sezónu dá vzpomenout na výjimečnou atmosféru první řady, plus nově obsazení herci.

Na Comic Conu v San Diegu byl letos i panel s tvůrci a většinou obsazení očekávaného pokračování atmosférického Westworldu od HBO. Nejzajímavější je rozhodně uvolněný teaser trailer pro druhou sezónu, jemuž se daří náladou navázat na předchozí sérii a zároveň nic neprozradit a naladit diváky pouze dech beroucími záběry. Skvělá trailerová práce.

Vypuštění traileru je o to překvapivější, když si uvědomíme, že natáčení 2. řady začalo před týdnem a bude ještě několik měsíců pokračovat. Datum premiéry stále objasněno nebylo, trailer ukázal pouze všeříkající rok 2018, se kterým ti informovanější od konce první série již dávno počítali. Pokud by tvůrci zopakovali celé dva roky produkce jako u předchozí řady, tak se dá počítat s vypuštěním seriálu na podzim 2018.

I když toho trailer příliš neukázal, tak nám poskytl výjimečné krásné a ohavné záběry na většinu hlavních postav, kde nejvíce září zakrvácený (avšak stále živý) Ed Harris se svým škodolibým úsměvem na konci ukázky. Ani panel s tvůrci a obsazením toho divákům z příběhu druhé řady nic neprozradil a na příklad na otázku pro scenáristu Jonathana Nolana: „A co robotičtí samurajové (kteří se objevili na konci první řady)?“ J. Nolan sarkasticky odvětil: „Nemám zdání, o čem to mluvíte.“ Celkově diskuze s tvůrci jen naznačovala/nejasně odpovídala na otázky. Westworld by bez roušky tajemství nebyl tím správným zážitkem a tak je vlastně dobře, že jsme se nedozvěděli zhola nic.

Pár dnů před Comic Conem byla zveřejněna magazínem The Hollywood Reporter tři jména nových herců, kteří se objeví v nadcházející řadě a to: Katja Herbers, Neil Jackson a Jonathan Tucker. Nizozemská herečka Katja Herbers, která se naposledy objevila ve finální řadě Pozůstalých v roli Doktorky Eden anebo jste si jí mohli všimnout v seriálu Manhattan, si v 2. řadě Westworldu zahraje postavu Grace, návštěvnici Westworldu, která do tohoto futuristického zábavního parku přišla v tu nejhorší možnou chvíli – v době masakru z konce první řady. Neil Jackson (Noční zvířata, Quantum of Solace) se zhostí role okouzlující ho a vynalézavého Nicholase, který se ocitne v nezmapovaném teritoriu Westworldu. A nakonec Jonathan Tucker, kterého jistě znají fanoušci seriálu American Gods, díky jeho povedené roličce z pilotní a druhé epizody nebo jste ho mohli zaznamenat v seriálu Kingdom. Ve druhé řadě Westworldu ztvární zatím nespecifikovanou postavu majora Craddocka.

To je prozatím z divácky i kritiky opěvovaného (což dokazuje těch 22 nominací na cenu Emmy) Westworldu vše. O dalších novinkách Vás budeme průběžně informovat. Zatím se můžete podívat na vypuštěný teaser, první plakát a screeny z traileru.

Zdroje: CBM, Slashfilm, Collider, Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu