Star Wars: Forces of Destiny se vrátí hned ve dvou sériích

Star Wars: Forces of Destiny se vrátí hned ve dvou sériích | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
Budoucnost seriálu bude pestřejší, než jsme si mysleli.

Seriál Star Wars: Forces of Destiny (Síly osudu) se nám jakožto krátkomentážní seriálový počin o ženských hrdinkách představil během letošních prázdnin v prvních osmi dílech. Již před uvedením těchto dílů bylo oznámeno, že se na podzim dočkáme dalších osmi epizod. Tyto nové epizody měly být součástí první série, nyní ovšem došlo k několika změnám. Podle nejnovějších rozhovorů s tvůrci se totiž nových osm dílů bude řadit už do druhé série tohoto seriálu. A to není všechno. Podle následujících informací nás má čekat v příštím roce dalších osm dílů, které pak budou spadat pod třetí sérii. S tímto seriálem se tedy podle všeho ještě na nějakou dobu počítá. Je to ale dobře?

To je právě otázka. První série totiž nedopadla nijak zvlášť dobře a i když se na tento seriál snášela vlna kritiky již od začátku, musí se nechat, že s uvedením prvních osmi epizod se tato kritika ukázala z velké části jako zasloužená. Pokud pomineme kritiku již samotné podstaty (krátkomentážní seriál soustřeďující se pouze na ženské postavy), tak se téměř v každé epizodě našlo něco, co dokázalo fanoušky Star Wars pěkně namíchnout. Nejprve to začalo rozporuplnými názory ohledně animace, následně ale přicházely jasně viditelné chyby, které se odchylují od současného oficiálního kánonu (např. když Rey nese v náručí BB-8, jako kdyby vůbec nic nevážil, či světelné meče Ahsoky Tano atd.). Postupně se přidávaly i nelogičnosti v ději a také v chování postav. Korunu pak celému seriálu nasadilo ztvárnění Anakina, které bylo naší oblíbené postavě tak vzdáleno, jak jen mohlo. A nesmíme také opomenout samotný obsah epizod, který se ve většině případů zdál úplně zbytečný.

Kritiky tak tvůrci za tento seriál schytali dost a nezbývá než doufat, že se z nich poučí. Zda se to ovšem odrazí již na druhé sérii, kterou uvidíme v řijnu, to těžko říct, jelikož tyto epizody podle všeho vznikaly současně s první sérií. I tak jsou zde ale o nadcházející sérii určité informace, které budí alespoň nějakou naději. V nových osmi dílech máme čekat například další epizody o Rey, které se ovšem tentokrát mají podle všeho odehrávat na palubě Millenium Falconu v období Epizody VII. Kromě Rey bychom tak měli zároveň vidět na scéně i Hana Sola s Finnem a Chewbaccou. Doufejme, že grafický design mužských postav tentokrát vyjde. Dále by se měl podle všeho objevit také Kylo Ren, který bude možná součástí epizod týkajících se Rey nebo dokonce kapitánky Phasmy. Zároveň se máme dočkat již dlouho očekávané epizody týkající se Hery Syndully, oblíbené postavy ze seriálu Star Wars: Povstalci, která má mít společnou epizodu s Leiou v období filmové Epizody VI. Proslýchá se, že bychom mohli dostat také nějakou epizodu o Maz Kanatě, jejíž hlas se nese začátkem každé epizody, a že některé epizody by tentokrát mohly být podstatně delší. Určitý potenciál na zlepšení tu tedy je. Budeme tedy držet palce, aby to vyšlo.

Druhá série poběží na Disney XD a začne se vysílat již v říjnu. Zlepší se podle vás seriál v nadcházejících dvou sériích?

Zdroj: SWNN

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 3

Mr. X | 13.09.2017 16:36
Přijde mi jako strašná škoda že Disney se snaží hrát tak moc na jistotu i v něčem takovýhle, úplně to chápu u filmů. Ono zabít značku za kterou dáte 4 miliardy $ experimentováním hned na začátku je prostě blbost, a každá rozumná společnost i osoba by se zachovala úplně stejně. (a mně osobně se e7 líbila a stejně tak RO) Jenže právě třeba tohle by byla ideální příležitost na nějaký ten pokus, odchylku a víc se odvázat. No snad si opravdu vezmou výtky k srdci.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu