Seriálová adaptace Teen Titans zná svého záporáka

Seriálová adaptace Teen Titans zná svého záporáka | Fandíme seriálům
Zobrazit další 1 obrázek
Proti mladým hrdinům se postaví člověk převlečený za démona.

Od doby, co šéf DC Geoff Johns oznámil, že začaly práce na televizní adaptaci komiksových Teen Titans s jednoduchým názvem Titans, dostáváme jednu novinku za druhou. Nejprve jsme se dozvěděli většinu obsazení a to, kdo tým bude tvořit. Nyní tu máme oznámení, proti komu se Nightwing a spol. postaví. Server The Hashtag Show uvedl, že padouchem první série bude The Acolyte.

Že vám toto jméno nic neříká? Nemusíte být překvapení. Jedná se o méně známého záporáka, který se objevil v komiksové řadě Young Justice z roku 1999. Postava má v komiksu modrou kůži, rohy, vzhled démona a je údajně nesmrtelná. Ve skutečnosti se však jedná o člověka, který opovrhuje lidmi a za démonický vzhled se pouze maskuje. Jeho plánem bylo oživení hinduistické bohyně Kali a jeho původ není v komiksech nikdy plně vysvětlen.

V seriálu bude postava afroameričan, věkem mezi 40 a 50 lety. Při pokusu o únos Raven (Teagan Croft), jedné z členek Titans, zavraždí Acolyte její adoptivní matku, Angelu. Ta je v komiksech její pravá matka, zatímco její otec je démon Trigon. V průběhu seriálu se pak Acolyte bude snažit dostat Raven a zneužít její schopnosti pro vlastní potřebu. Do hlavních rolí byli doposud obsazeni Brenton Thwaites jako Nightwing, Anna Diop jako Starfire, Alan Ritchson jako Hawk a Minka Kelly jako Dove.

Zdroj: That Hashtag Show

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu