Luke Cage: Heroes for Hire jsou na spadnutí

Luke Cage: Heroes for Hire jsou na spadnutí | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit další 2 obrázky
Uvidíme neprůstřelného muže a živoucí zbraň z K’un Lunu v týmovce?

Není to tak dlouho, co bylo potvrzeno, že ve 2. sérii Lukea Cage, marvelovského seriálu na Netflixu, uvidíme i jiného člena Defenders - Iron Fista. Oba se poprvé potkali právě v letošních The Defenders a i přes začáteční neshody, stejně tak jako v komiksu, se z nich stala relativně dobrá dvojka. Fanoušci tak stále doufají, že uvidíme hrdinské seskupení Heroes for Hire, tedy Hrdiny k pronajmutí, které tvoří právě Luke a Iron Fist. Mike Colter, představitel Lukea, nyní odhalil, že Heroes for Hire jsou v plánu a už v jeho sólovém seriálu se začne vše formovat.

[Iron Fist] přinese do nové série trochu čerstvého vzduchu a doufám, že lidé to přijmou pozitivně.“ Řekl Colter pro server Blackfilm. Dále pokračoval: „Tak trochu se zformujeme do týmu, to je ten hlavní význam. Nyní vidím co je na tom dobrého, jak to funguje a myslím, že dáváme lidem to co chtějí.“ Těžko říct, jestli je v plánu samostatný seriál s oběma charaktery, nebo budou jejich sólo seriály sloužit právě pro to, aby se mohli dle potřeby Luke a Danny Rand potkat.

Colter zároveň potvrdil, že se neobjeví Jessica Jones. Lidé často chtějí vědět, co se stalo mezi Jessicou a Lukem. My se ale zamysleli a řekli jsme si, pojďme dát lidem trochu Heroes for Hire a uvidíme, co se stane.“ Na 2. sezónu Lukea Cage si budeme muset zatím počkat. Colter však potvrdil, že natáčení je v plném proudu a tak zřejmě seriál uvidíme někdy v první polovině příštího roku. Těšíte se na slavnou týmovku v seriálovém podání?

Zdroj: Black Film

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu