New Warriors: Seriál se odsouvá

New Warriors: Seriál se odsouvá | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
V závalu projektů od Marvelu si pro sebe jeden musí najít nové místo.

New Warriors, komediální desetidílná hříčka o týmu mladých superhrdinů v čele se Squirrel Girl, byla začátkem roku další v pořadí na seznamu projektů, které Marvel uvede na stanici Freeform po Cloak and Dagger. Seriál dostal ihned po jeho oznámení povolení vytvořit celou první řadu a zdálo se, že k němu příští rok budeme moci poklidně u Freeform usednout. K tomu ale nakonec nedojde.

Od dubna se stihli najít představitelé dvou hlavních rolí, a to Milana Vayntrub (This is Us, Imigranti) coby Squirrel Girl a Derek Theler (Baby Daddy) jako Mister Immortal, postupně je doplnili další herci a dokonce byl natočen i půlhodinový pilot, který si podle různých zdrojů vedl na testovacích projekcích skvěle. Přesto se Freeform rozhodla seriálu vzdát. Podle informací serveru The Hollywood Reporter plánuje stanice příští rok zvyšovat množství své originální tvorby a pro New Warriors prostě nenašla vhodné místo. Pokud by Marvel chtěl, aby seriál setrval na Freeform, musel by být pozdržen až na rok 2019, rozhodl se ho proto raději stáhnout. Podle vyjádření šéfa Marvel Entertainment, Dana Buckleyho, se s premiérou stále počítá na příští rok a momentálně se pro New Warriors hledá ideální nový domov. Seriálu se tedy příští rok určitě dočkáme, jen není jasné kdy a kde. THR také zmiňuje, že Marvel nadále nesmí prodávat svoje seriály mimo stanice/služby, které nevlastní Disney (Marvel to zatím popírá), což zřejmě souvisí se skutečností, že Disney otevírá svou vlastní VOD platformu. To ale přijde až v roce 2019, tak uvidíme, kde vlastně New Warriors skončí. 

Marvel´s New Warriors je příběh šesti lidí se zvláštními dovednostmi, kteří spolu žijí a pracují. Jejich schopnosti se diametrálně liší od těch, které mají Avengers, ale i tak se snaží ve světě něco dokázat…i kdyby na to svět nebyl připravený. Nejsou zrovna „super“ a zatím ani ne hrdinové a jsou přesně v tom věku, kdy překročíte práh dospělosti a připadáte si, že dokážete všechno a zároveň vůbec nic. Od svých vrstevníků se liší v tom, že krom nevydařených rande musí mít strach také z nepříjemných padouchů.

Zdroj: THR

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu