The Punisher: Jak Jon Bernthal roli málem nevzal

The Punisher: Jak Jon Bernthal roli málem nevzal | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit další 1 obrázek
Od druhé řady Daredevila zná každý fanoušek komiksovek seriálovou tvář Punishera. Avšak nechybělo moc a znali by jinou.

Jak je u komiksových univerz zvykem, vždy je plno řečí před premiérami a neubývá jich ani po nich. Stejný trend kopíruje i zaběhnutý netflixovský vesmír vydavatelství Marvel. Před pár dny se probírala druhá řada Punishera a bezprostředně po uvedení té první, přišla série dojmů a recenzí. Dnes pomůže překlenout marvelovské seriálové prázdno historka, se kterou se světu pro podcast Remote Controlled svěřil Jon Bernthal a přiživil tak pořád ještě čerstvé téma.

„Upřímně, nikdy jsem neinklinoval k účasti v superhrdinské franšíze, neměl jsem to v hledáčku. Mnoho lidí, které obdivuji, herci ke kterým vzhlížím, se takové věci vyhnuli,“ řekl na účet prvotního nezájmu. Změnu svého postoje však přehodnotil, když si o Punisherovi něco načetl. „Nemá žádné super schopnosti, nenosí masku. Byl truchlící otec a manžel, rozvíjí se od neuvěřitelně traumatické události. Bylo v tom něco, z čeho jsem mněl nahnáno a co ve mně zanechalo zájem.“ Poté již dokázal zformovat i představu, jaký by měl Punisher v jeho podání být. Rozhodně ne líbivý a měl by využívat veškeré násilí, které sebou postava nese. „Je mužem žijící v temnotě. Nesnaží si lidi naklonit na svou stranu.“ Čeho se však Bernthal pořád obával, bylo přijetí. Uvědomuje si dávku fantazie, kterou komiksy od čtenářů vyžadují. Toto individuální dotváření dějů nad rámec jednotlivých obrázků považuje za jakési duševní vlastnictví každého čtenáře a svým konáním nechtěl představy fanoušků převést na obrazovky špatně.

Co dodat, podobné příběhy se skrývají za bezpočtem filmových postav a představitelů. Bernthal je k médiím vstřícný a po uvedení seriálu využívá zájmu k propagaci. Potěší alespoň zájemce o zákulisní dění, než se začne příští měsíc točit druhý Iron Fist a napříč filmovými weby začnou přibývat fotky z natáčení a další zprávičky. Pokud si chcete poslechnout celý hercův půlhodinový projev, využijte odkaz na podcast uvedený pod videem.

Zdroje: RemoteControlledPodcast, Variety 

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu