Mindhunter: 2. série potvrzena kratičkým teaserem

Mindhunter: 2. série potvrzena kratičkým teaserem | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
Kriminálky vznikají jak na běžícím páse. Avšak i na plném žánrovém trhu se některé projekty nechávají slyšet. Mindhunter tak učiní podruhé.

Od vypuštění prvních deseti epizod svázaných v první sérii seriálu Mindhunter, uběhlo jen několik týdnů a už je rozhodnuto, že je budou následovat další. Po vlně kladných ohlasů se ničemu nedivíme a doufáme, že svému publiku donese další nálož kvalitně odvedené práce. K ohlášení plánů zvolil Netflix cestu sociálních sítí. Na svůj Twitter vložil kratičké video s vizualizací inspirovanou Rorschachovým testem a jasně navázal na vizuální podobu kampaně k první sérii. Průvodní komentář pak láká větou, že je potřebné si promluvit s více podezřelými. Nic víc však pro tuto chvíli oznámeno nebylo.

Směrem do budoucna se můžeme opřít maximálně o pár střípků informací. Producent David Fincher se během premiérových dní seriálu svěřil v rozhovoru pro magazín Billboard s plánem na námět pokračování. Tím by mohly být vraždy dětí v Atlantě z roků 1979 – 1981. Došlo tehdy k celkem osmadvaceti vraždám. O samotném uvedení se můžeme dohadovat. Pokud přijde příští rok, očekávání si šetřete nejdřív na období podzimní až předvánoční. Obsazení je rovněž hádankou, ale je pravděpodobné, a seriálová praxe to potvrzuje, že o ústřední postavy by divák přijít nemusel. Všechno se vyjasní s nástupem prací na druhé sérii.

Pokud jste Mindhunter, seriálovou adaptaci knihy Mind Hunter: Inside the FBI's Elite Serial Crime Unit od Johna E. Douglase nezachytili, můžete se s ní seznámit v přiloženém traileru. Další možností je starší článek, který přináší naše první dojmy.

Zdroje: Twitter, Screenrant, Billboard

 

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu