Star Wars Povstalci: Příval informací k posledním epizodám

Star Wars Povstalci: Příval informací k posledním epizodám | Fandíme seriálům
Zobrazit další 1 obrázek
Závěr seriálu už se k nám kvapem blíží. Známe názvy prvních dvou epizod, jejich synopse a data vysílání. 

Star Wars: Povstalci si přes vánoční svátky dali pauzu, jak je tomu již zvykem, a vrátí se letos v posledních sedmi epizodách, které uzavřou seriál jednou provždy. Od vánoční pauzy jsme se ovšem o posledních epizodách nedozvěděli vůbec nic. Až do teď.

První novinkou je, že závěrečných sedm epizod je již plně dokončených. Dave Filoni, tvůrce seriálu, se totiž na svém Twitteru pochlubil fotkou, na které orchestr dokončil práci na poslední epizodě seriálu. Všemu vévodil hudební skladatel Kevin Kiner, který před tímto seriálem pracoval i na seriálu Klonové války a musí se uznat, že jeho hudba je vždy parádní bez ohledu na to, zda je konkrétní epizoda skvělá, či zda trochu zaostává.

A jak tedy víme, že už je vše připravené? Hudební doprovod k filmům a seriálům se totiž v drtivé většině případů dělá až jako úplně poslední, tedy po nahrání všech dialogů a dokončení animace. Dalším potvrzením, že jsou epizody již dokončené, je čerstvé oznámení ohledně vysílacího času a názvů prvních dvou epizod. Seriál se k nám má podle všeho vrátit v únoru, konkrétně 24. 2. To se sice může zdát jako ještě celkem dlouhá doba, nicméně je už nyní jisté, že se brzy dočkáme nového traileru pro zbývající epizody, což nastartuje celý příval novinek a těch pár týdnů do začátku vysílání nám tak uteče určitě mnohem rychleji, než by se mohlo na první pohled zdát.

Zajímavostí také je, že zbývajících sedm epizod se bude pravděpodobně znovu vysílat pouze po jedné epizodě, jako tomu bylo dříve. Vzhledem k tomu, že se první polovina čtvrté série vysílala po dvou, tak většina fanoušků předpokládala, že u druhé poloviny tomu bude obdobně. Na 24. února byla ovšem ohlášena pouze jedna epizoda, přičemž vysílání pak pokračuje 3. března také s jednou epizodou. Tímto stylem by tak měl seriál skončit mezi březnem a dubnem. Záleží, zda budou poslední dvě epizody odvysílány naráz, což je u seriálu také již nějakou dobu zvykem.

Nyní ale zpátky k prvním dvěma chystaným epizodám.  Epizoda 10 ponese název Jedi Night (ano, je to skutečně napsáno takto) a epizoda 11 pak vyjde pod názvem DUME. V případě názvu Jedi Night se jedná o cílenou hrátku se slovy, přičemž význam v sobě zřejmě ukrývá něco víc. Druhý název DUME pak odkazuje přímo na Kanana, jehož skutečné jméno je Kaleb Dume. K těmto dvěma novým epizodám máme i synopse, dopředu ovšem varujeme, že mohou obsahovat potenciální spoilery. Pokud se jim tedy chcete vyhnout, dál už nečtěte.

 

Synopse k epizodě Jedi Night:

„Členové posádky lodi Ghost pronikají do Imperiálního velitelství, aby zachránili jednoho z nich.“

 

Synopse k epizodě DUME:

„Vzpamatovávající se ze zničující ztráty, posádka lodi Ghost se sjednotí kvůli nalezení nového cíle a rozřešení.“

 

Jak tedy vidíte, obzvlášť synopse epizody DUME může prozrazovat celkem hodně. Můžeme tedy na základě synopse předpokládat, že v jedné z těchto dvou epizod přijde Kananův konec? Nebo nás snad opustí někdo jiný? Myslíte, že onou zničující ztrátou bude něco jiného? Dejte nám vědět v komentářích. Na závěr se pak můžete podívat na video, kde se nám představuje již zmíněný skladatel Kevin Kiner v období, kdy začínal pracovat na prvních epizodách seriálu. 

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu