Nightflyers: Vesmírná podívaná G. R. R. Martina je za dveřmi

Nightflyers: Vesmírná podívaná G. R. R. Martina je za dveřmi | Fandíme seriálům
Zobrazit další 1 obrázek
Blíží se nečekaná pecka roku? 

Na připravovanou sci-fi z ranku románů od George R. R. Martina jste tu mohli narazit již několikrát. Ambiciózní projekt o vesmírné posádce, která bude nucena bojovat se svojí vlastní kosmickou lodí sama uprostřed vesmíru, mi zní pořád velmi lákavě. A při troše snahy a vřelého přijetí by se projekt mohl zařadit mezi nejvýraznější seriálová překvapení tohoto roku. Zároveň i díky odsunu Hry o trůny na příští rok. A nyní projekt znovu poskočil blíže k realizaci.

Začalo se konečně obsazovat. Žádnou megalomanskou hvězdu ale bohužel nečekejte. Tvůrci přistoupili k postavám podobně jako v případě Hry o trůny a do hlavních rolí obsadili méně známé tváře, které jste možná někde zahlédli. Hlavní role si zahrají například Gretchena Mol (Místo u moře), Angus Sampson (Fargo) nebo David Ajala (Rychle a zběsile 6). Nejde sice o žádné velké lákadlo, ale díky spoustě jiným seriálům už dávno víme, že to hlavní jsou charaktery postav a vztahy mezi nimi, nikoliv jejich tváře.

Sám George Martin před nedávnem na svém blogu informoval, že by se fanoušci měli dočkat seriálu už letos v létě. Konktrétně byla premiéra plánovaná na červenec, ale vzhledem k tomu, že se seriál teprve teď dočkal obsazení a stále se ještě nezačalo natáčet, tipoval bych, že ho na obrazovkách spatřímě až někdy na podzim. Oficiální premiéra se tedy ruší a přesouvá na neurčito.

Donedávna měl být seriál také odvysílán na stanici Syfy, ale to odteď platí jen pro Amíky. Vůbec poprvé bude mít totiž Netlix práva mimo USA, takže jeho předplatitelé dostanou seriál přímo pod nos. A jak se na seriálovou sci-fi podívanou těšíte vy?

Zdroj: slashfilm

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Dan | 15.01.2018 21:58
Paradoxně na mě vyskočil váš rok starý článek že Martin věří že dokončí 6 knihu letos. Asi neuspěl. Jak se říká těm co začnou jinou práci než dokončí tu první? Odpověď je Martin.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu